LEGO Minion i pilotutbildning 75547

Hgtflygande action fr minionfans

lego 75547 minion i pilotutbildning
 • 119 Delar
 • LEGO Minions Tema
 • 75547 SKU

Om du känner ett barn som älskar minionleksaker är detta leksaksplan från filmen Minioner: Berättelsen om Gru perfekt som födelsedagspresent eller överraskning. Att bygga planet är bara början – det finns massor att upptäcka när minionfansen återskapar sina favoritfilmscener. Högtflygande lekstund med minionfigurer och tillbehör. Med 2 figurer och ett avtagbart flygplanstak kan det roliga börja …

Läs mer...

Priser LEGO Minion i pilotutbildning 75547

Lego.com LEGO.com 314 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minions

Beskrivning LEGO Minion i pilotutbildning 75547

Om du känner ett barn som älskar minionleksaker är detta leksaksplan från filmen Minioner: Berättelsen om Gru perfekt som födelsedagspresent eller överraskning. Att bygga planet är bara början – det finns massor att upptäcka när minionfansen återskapar sina favoritfilmscener.

Högtflygande lekstund med minionfigurer och tillbehör
Med 2 figurer och ett avtagbart flygplanstak kan det roliga börja direkt med det byggbara flygplanssetet LEGO Minions: Minion i pilotutbildning (75547). Det finns också massor av tillbehör, som en leksaksresväska, banan, varmkorv, jordnötspåse och, givetvis, minionernas berömda pruttgevär – perfekt för att låta fantasifulla fans skapa egna bus med minionerna.

Inspirera unga byggare
Detta LEGO 4+ set är ett roligt sätt för barn från 4 år att lära sig att bygga. Med Instructions PLUS, som finns tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen, kan visningsverktygen för att zooma och rotera hjälpa även yngre barn att bygga LEGO klossversionerna på egen hand.

 • Ett roligt byggset med minionernas flygplan (75547), plus LEGO figurerna Stuart (i pilotkläder) och Bob. Barn kan bygga planet och sedan återskapa spännande scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru.
 • Det finns massor att upptäcka i detta roliga leksaksset. Minionfans kommer att älska LEGO figurerna Bob och Stuart och de coola tillbehören för kreativa lekar – inklusive en banan, varmkorv, jordnötspåse, resväska och pruttgevär!
 • Kreativt skoj är enkelt med detta lekset. Det avtagbara taket låter barn utforska planet tillsammans med minionerna. Sätt Stuart i cockpit eller lek med den söta och rebelliska Bob i passagerarkabinen.
 • Detta set är ett utmärkt val för barn från 4 år. Och med Instructions PLUS blir det ännu roligare att lära sig att bygga.
 • Detta byggbara flygplansset med minionfigurer är 11 cm högt, 24 cm långt och 24 cm brett, vilket gör det lagom stort för barn som älskar att leka med leksaksplan.
 • Vill du väcka barns kreativitet? Goda nyheter – detta minionlekset drivs av deras fantasi, inte av batterier.
 • Detta är en bra presentidé för barn från 4 år, speciellt om de har blivit för stora för sina minionleksaker för små barn. Med Instructions PLUS kan även yngre byggare uppleva den stolta känslan av att bygga något på egen hand.
 • Om du letar efter födelsedagspresenter till barn som älskar minionleksaker med Bob och Stuart är detta ett utmärkt val. Varje LEGO Minions set uppmuntrar barn att återskapa scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, plus LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier. Detta säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO Minions klossar och delar testas grundligt för att säkerställa att varje lekset uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Minion i pilotutbildning
SKU
75547
EAN
5702016619171
UPC
673419320153
Delar
119
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.