LEGO Minioner i Grus labb 75546

Kreativ lek med LEGO Minions

lego 75546 minioner i grus labb
 • 87 Delar
 • LEGO Minions Tema
 • 75546 SKU

Låt alla minionälskare följa med sina favoritkaraktärer till Grus källare. Med det byggbara leksetet LEGO Minioner i Grus labb (75546) kan de ha massor av skoj när de bygger Grus underjordiska håla. Det roliga fortsätter när de leker med minionfigurerna och tillbehören för att återskapa scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru. Inspirera unga uppfinnare. Det …

Läs mer...

Priser LEGO Minioner i Grus labb 75546

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Proshop.se Proshop.se 205 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minions

Beskrivning LEGO Minioner i Grus labb 75546

Låt alla minionälskare följa med sina favoritkaraktärer till Grus källare. Med det byggbara leksetet LEGO Minioner i Grus labb (75546) kan de ha massor av skoj när de bygger Grus underjordiska håla. Det roliga fortsätter när de leker med minionfigurerna och tillbehören för att återskapa scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru.

Inspirera unga uppfinnare
Det finns massor för barn att upptäcka i detta byggbara lekset. De kommer att älska att se minionfigurerna åka nerför rutschkanan innan de använder rampen för att testa fordonet de har byggt. Med minionfigurerna Otto och Kevin, staket, verktyg och leksaksbananer för kreativa lekar.

En givande byggupplevelse
Detta LEGO 4+ set ger barn från 4 år ett roligt sätt att lära sig att bygga. Och med Instructions PLUS blir det extra roligt att bygga denna modell. Dessa interaktiva instruktioner finns tillgängliga i LEGO Life appen för smartphones och surfplattor och innehåller visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper även yngre barn att bygga självständigt.

 • Barn som älskar filmerna om minionerna och minionleksaker kommer att älska leksetet LEGO Minioner i Grus labb (75546). Detta minionlekset är perfekt som födelsedagspresent till barn från 4 år.
 • Minionfans kommer att ha massor av skoj när de återskapar scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru. Med minionfigurerna Kevin och Otto finns det gott om möjligheter till rollekar långt efter att modellen har byggts ihop.
 • Massor av roliga funktioner gör detta lekset perfekt för kreativa lekar. Barn kan få minionerna att åka ner till källaren, testa bilen på rampen eller trycka på baksidan av tvättmaskinen för att få den att snurra.
 • Detta set är perfekt som födelsedagspresent. LEGO 4+ seten är ett roligt sätt för barn att lära sig att bygga och stärka självförtroendet med enkla byggsteg.
 • Detta byggset med minionfigurer är 8 cm högt, 17 cm brett och 13 cm djupt, vilket gör att det är lagom stort för barn som älskar att skapa rollekar med minionleksaker.
 • Drivs av barns fantasi. Inga batterier behövs för detta minionlekset.
 • Detta set är ett utmärkt val för barn från 4 år. Med Instructions PLUS kan även yngre byggare njuta av den stolta känslan att bygga något på egen hand.
 • Varje LEGO Minions lekset uppmuntrar barn att återskapa scener från filmen Minioner: Berättelsen om Gru. Om du letar efter födelsedagspresenter till barn som älskar minionleksaker med minionerna Kevin och Otto är detta ett utmärkt val.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, plus LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier. Detta säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO Minions klossar och delar testas grundligt för att säkerställa att varje lekset uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Minioner i Grus labb
SKU
75546
EAN
5702016619164
UPC
673419320146
Delar
87
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.