Produktbeskrivning (75327)

Känn din kreativa Kraft när du bygger samlarmodellen Luke Skywalker (Red Five) Helmet (75327). Denna byggbara modell av Lukes ikoniska pilothjälm är den första hjältehjälmen och öppna hjälmen någonsin i LEGO Star Wars samlingen. Ta fram din inre jedi för att återskapa autentiska detaljer, som en klossbyggd mikrofon och stoppning, plus genomskinliga röda visirdelar. Lägg till det integrerade stället med namnskylt för att färdigställa den iögonfallande uppvisningsmodellen.

Steg-för-steg-instruktioner Setet innehåller tydliga instruktioner så att du kan koppla av och njuta av byggprocessen. Och håll utkik efter de andra LEGO Star Wars hjälmarna som är nya för mars 2022 när du är redo för nästa bygguppdrag.

Galaxen är i dina händer Allt började för länge sedan, i en galax långt, långt bort. Nu fortsätter sagan i ditt eget hem med en samling högkvalitativa LEGO Star Wars set för vuxna. Utforska sortimentet och upptäck massor av födelsedags- och julklappsidéer för Star Wars fans eller hängivna LEGO byggare.