LEGO The Armorer’s Mandalorian Forge 75319

Detaljerad, byggbar mandaloriansk smedja fr kreativ lek

lego 75319 the armorers mandalorian forge
 • 258 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75319 SKU

Unga fans kan återuppleva scener från Star Wars: The Mandalorian och låtsas skapa beskarrustning med denna byggbara LEGO klossmodell av The Armorer’s Mandalorian Forge (75319). Den har en Mudhorn-logotyp över ingången, avtagbar ugn med roterande avgasrör och smältdegel, holokron, coolt maskineri, förvaringsskåp och olika tillbehör, inklusive 3 beskarplattor och en värmedetonator. Grym byggleksak. Setet innehåller 3 …

Läs mer...

Priser LEGO The Armorer’s Mandalorian Forge 75319

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO The Armorer’s Mandalorian Forge 75319

Unga fans kan återuppleva scener från Star Wars: The Mandalorian och låtsas skapa beskarrustning med denna byggbara LEGO klossmodell av The Armorer’s Mandalorian Forge (75319). Den har en Mudhorn-logotyp över ingången, avtagbar ugn med roterande avgasrör och smältdegel, holokron, coolt maskineri, förvaringsskåp och olika tillbehör, inklusive 3 beskarplattor och en värmedetonator.

Grym byggleksak
Setet innehåller 3 LEGO minifigurer som är nya för september 2021 – The Mandalorian, Paz Vizslaoch The Armorer – med coola vapen och tillbehör, inklusive ett speciellt mandalorianskt gevär och 2 jetpacks för extra kreativa lekmöjligheter. Steg-för-steg-instruktioner ingår så att även LEGO nybörjare kan njuta av byggupplevelsen.

Roliga presenter
LEGO Koncernen har återskapat rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema, med ett brett utbud av presenttips som passar fans i alla åldrar.

 • Överraska ett barn som gillar Star Wars: The Mandalorian och inspirera att bygga och hitta på egna berättelser med denna detaljerade LEGO klossmodell av The Armorer’s Mandalorian Forge (75319).
 • Innehåller 3 LEGO minifigurer som är nya för september 2021 – The Mandalorian, Paz Vizsla och The Armorer – med coola vapen och tillbehör, inklusive 2 jetpacks, för att inspirera till kreativ lek.
 • Med en Mudhorn-logotyp över ingången, avtagbar ugn med flammor, roterande avgasrör och smältdegel,holokron, maskineri, bord med dolt fack och ett förvaringsskåp.
 • Smedjan har massor av tillbehör för kreativ lek, som en extra mandaloriansk hjälm, 3 beskarplattor, en värmedetonator och kvast, plus smidda vapen och ett gevär.
 • Denna byggleksak är rolig att bygga på egen hand eller som gruppaktivitet och blir en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn och Star Wars fans från 8 år.
 • Mandalorian Forge är 9 cm hög, 18 cm bred och 16 cm djup och är snyggatt visa upp i barnrummet mellan alla lekäventyr.
 • Funderar du på att köpa detta byggbara lekset med 258 delar till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
 • LEGO Star Wars byggset är grymma för barn (och vuxna fans) som vill återskapa minnesvärda scener från filmsagan, hitta på egna unika berättelser eller bara bygga och visa upp sina grymma modeller.
 • LEGO delaruppfyller stränga branschstandarder, vilket innebär att de är kompatibla och säkra och lätta att sätta ihop.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO The Armorer’s Mandalorian Forge
SKU
75319
EAN
5702016989410
Delar
258
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.