LEGO The Child 75318

St, byggbar samlarmodell av The Child fr uppvisning!

lego 75318 the child scaled
 • 1075 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75318 SKU

Höj gullighetsfaktorn till max med modellen LEGO Star Wars The Child (75318) att bygga och visa upp. Autentiska detaljer på den populära karaktären, som kärleksfullt brukar kallas Baby Yoda, återskapas i LEGO stil, med huvud, öron och mun som kan justeras till olika ansiktsuttryck, plus The Childs favoritleksak – en växelspaksknopp (delen medföljer) – som …

Läs mer...

Priser LEGO The Child 75318

Proshop.se Proshop.se -26% 862 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -5% 1 103 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 160 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO The Child 75318

Höj gullighetsfaktorn till max med modellen LEGO Star Wars The Child (75318) att bygga och visa upp. Autentiska detaljer på den populära karaktären, som kärleksfullt brukar kallas Baby Yoda, återskapas i LEGO stil, med huvud, öron och mun som kan justeras till olika ansiktsuttryck, plus The Childs favoritleksak – en växelspaksknopp (delen medföljer) – som den kan hålla precis som i Star Wars: The Mandalorian.

Helcharmig
En superbra presentidé för barn från 10 år och alla Star Wars fans. Setet innehåller tydliga bygginstruktioner så även LEGO nybörjare kan njuta av den roliga, kreativa processen. Den här underbart detaljerade byggmodellen innehåller också en informationsskylt och LEGO minifiguren The Child för att komplettera den charmiga uppvisningsmodellen.

LEGO Star Wars till alla!
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars legendariska universum sedan 1999. LEGO Star Wars har blivit ett enormt framgångsrikt tema, med ett brett utbud av set för lek och uppvisning som passar fans i alla åldrar.

 • Fans kan bygga sin egen charmiga, klossbyggda leksaksmodell av The Child (75318) från Star Wars: The Mandalorian, som återskapar autentiska detaljer i LEGO stil i en härlig uppvisningsmodell.
 • Den här byggbara modellen, ny för november 2020, fångar alla söta egenskaper hos den enormt populära lilla Star Wars karaktären, inklusive vridbart huvud, rörliga öron och en justerbar mun för olika uttryck.
 • Setet innehåller en växelspaksknopp – The Childs favoritleksak – som kan placeras i handen, plus en informationsskylt och The Child LEGO minifigur i en förtjusande uppvisningsmodell.
 • Den här LEGO Star Wars samlarleksaken med 1 073 delar blir en perfekt födelsedagspresent, julklapp eller överraskning för ett speciellt tillfälle till barn från 10 år och till alla som gillar Star Wars: The Mandalorian.
 • Den här klossbyggda modellen är 19 cm hög, 21 cm bred och 13 cm djup, så den tar inte upp alltför mycket utrymme men gör ändå stort intryck var den än visas upp.
 • Att bygga ihop den här batterifria leksaken är ett bra sätt att koppla av på egen hand eller med familj och vänner. Så ta dig tid och njut av att skapa en fantastisk Star Wars byggmodell att visa upp.
 • Funderar du på att köpa modellen till ett Star Wars fan som är nybörjare på LEGO byggset? Inga problem. Setet innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att nybörjare kan ta sig an utmaningen med självförtroendet på topp.
 • Det finns LEGO Star Wars set som passar fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa kända scener, iscensätta sina egna berättelser i rollekar eller helt enkelt bygga och visa upp autentiska byggmodeller.
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och lätta att sätta ihop.
 • LEGO klossar och delar testas och analyseras ingående så att du kan vara säker på att den här LEGO Star Wars samlarbyggleksaken uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO The Child
SKU
75318
EAN
5702016928570
UPC
673419342131
Delar
1075
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
1 160 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.