LEGO The Mandalorian & The Child 75317

The Mandalorian och The Child i LEGO BrickHeadz stil!

lego 75317 the mandalorian the child scaled
 • 295 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75317 SKU

Framkalla minnen av storslagna Star Wars: The Mandalorian berättelser med denna roliga byggleksak för kreativa barn, med LEGO BrickHeadz versioner av The Mandalorian och The Child (75317). Fans kommer att uppskatta de autentiska detaljerna som The Mandalorians signaturvapen – ett strålgevär och en strålpistol. The Child har justerbara öron för att skapa glada och ledsna …

Läs mer...

Priser LEGO The Mandalorian & The Child 75317

Proshop.se Proshop.se -25% 195 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -4% 249 kr Se
LEGO.com LEGO.com 260 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 398 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO The Mandalorian & The Child 75317

Framkalla minnen av storslagna Star Wars: The Mandalorian berättelser med denna roliga byggleksak för kreativa barn, med LEGO BrickHeadz versioner av The Mandalorian och The Child (75317). Fans kommer att uppskatta de autentiska detaljerna som The Mandalorians signaturvapen – ett strålgevär och en strålpistol. The Child har justerbara öron för att skapa glada och ledsna ansiktsuttryck och sitter i sin ”svävande” vagn med 4 genomskinliga LEGO delar.

Givande bygge, cool uppvisningsmodell
Denna fantastiska byggleksak är ett grymt tillskott till alla Star Wars fans samlingar och är rolig att bygga både på egen hand och tillsammans med vänner och familj. De byggbara LEGO figurerna har varsin basplatta så att du kan skapa iögonfallande uppvisningsmodeller.

Bästa presenterna
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars legendariska universum sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema och erbjuder ett stort utbud av födelsedagspresenter, julklappar och överraskningar för byggare i alla åldrar.

 • Star Wars: The Mandalorian fans och kreativa barn kommer att älska att bygga sina egna LEGO BrickHeadz versioner av The Child och The Mandalorian (75317) och återskapa autentiska detaljer för att skapa coola uppvisningsmodeller.
 • Den byggbara LEGO figuren The Mandalorian har sina signaturvapen – ett strålgevär på ryggen och en strålpistol i handen – som väcker minnen av spännande Star Wars: The Mandalorian scener.
 • Barn kommer att älska byggleksaken The Child med justerbara öron för olika ansiktsuttryck och den ”svävande” vagnen med genomskinliga LEGO delar. Båda byggmodellerna har basplattor för att enkelt kunna visas upp.
 • Denna LEGO BrickHeadz Star Wars byggleksak med 295 delar är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla Star Wars: The Mandalorian fans och LEGO byggare från 10 år.
 • The Mandalorian är 8 cm hög och The Child med den byggbara, ”svävande” vagnen är 8 cm hög – de tar inte upp för mycket plats men kommer garanterat att göra ett stort intryck var de än visas upp.
 • Denna batterifria byggleksak erbjuder en rolig byggupplevelse så att fans kan njuta av egentid eller bygga med vänner och familj för att skapa LEGO BrickHeadz versioner av 2 populära Star Wars: The Mandalorian karaktärer.
 • Funderar du på att köpa detta byggset till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det levereras med illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att de kan ta sig an byggprojektet med självförtroendet hos en Jedi.
 • Det spännande utbudet av LEGO Star Wars byggleksaker innehåller samlarmodeller som är roliga att bygga och visa upp för att återskapa episka scener från sagan om Star Wars. Det finns något för fans i alla åldrar.
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossarna i detta byggset! Klossarna uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är konsekventa och lätta att sätta ihop.
 • LEGO klossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna här på jorden – och i alla galaxer du kan resa till!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO The Mandalorian & The Child
SKU
75317
EAN
5702016899856
UPC
673419337212
Delar
295
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
260 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.