LEGO Mandalorian Starfighter 75316

Supercool Mandalorian Starfighter fr actionlek

lego 75316 mandalorian starfighter
 • 544 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75316 SKU

Låt barn skapa en detaljerad, byggbar LEGO modell av en Mandalorian Starfighter (75316) och återuppleva minnesvärd action från Star Wars: The Clone Wars. Modellen har en öppningsbar LEGO minifigurcockpit för 2 LEGO minifigurer, 2 knoppkanoner, 2 kanoner med fjädermekanism och justerbara vingar – rotera dem vertikalt för landning eller fäll ner dem och rotera cockpiten …

Läs mer...

Priser LEGO Mandalorian Starfighter 75316

Lego.com LEGO.com 524 kr Se
Amazon.se Amazon.se 2 000 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Mandalorian Starfighter 75316

Låt barn skapa en detaljerad, byggbar LEGO modell av en Mandalorian Starfighter (75316) och återuppleva minnesvärd action från Star Wars: The Clone Wars. Modellen har en öppningsbar LEGO minifigurcockpit för 2 LEGO minifigurer, 2 knoppkanoner, 2 kanoner med fjädermekanism och justerbara vingar – rotera dem vertikalt för landning eller fäll ner dem och rotera cockpiten för ett autentiskt, strömlinjeformat flygläge.

Episka äventyr
Det finns 3 LEGO minifigurer av mandalorianska krigare som är nya för augusti 2021: Bo-Katan Kryze, Gar Saxon och en mandaloriantrogen, plus 5 strålpistoler och ett jetpack till varje minifigur för att väcka barns fantasi. Denna roliga byggleksak innehåller steg-för-steg-instruktioner och blir en fantastisk present till Star Wars fans och kreativa barn.

En galax av skoj
LEGO Koncernen har återskapat rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet sedan 1999. LEGO Star Wars har blivit dess mest framgångsrika tema med fantastiska set som uppskattas av fans i alla åldrar.

 • Passionerade fans av Star Wars: The Clone Wars kommer att älska att bygga och leka med denna mycket detaljerade LEGO klossversion av en Mandalorian Starfighter (75316).
 • Innehåller 3 LEGO minifigurer som är nya för augusti 2021: Bo-Katan Kryze, Gar Saxon och en mandaloriantrogen, alla med strålpistoler (5 stycken totalt) och jetpacks, för att inspirera till fantasifulla lekar.
 • Med en öppningsbar LEGO minifigurcockpit för 2 minifigurer, 2 knoppkanoner, 2 kanoner med fjädermekanism och justerbara vingar – rotera vertikalt för landning, fäll ner dem och rotera cockpiten för flygläge.
 • Denna actionfyllda byggleksak är perfekt att leka med på egen hand eller i grupp och blir en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn från 9 år.
 • Mandalorian Starfighter är 6 cm hög, 33 cm lång och 30 cm bred och blir en imponerande uppvisningsmodell mellan alla lekuppdrag.
 • Funderar du på att köpa detta byggset med 544 delar till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Steg-för-steg-instruktioner ingår så att alla kan bygga med en Jediriddares självförtroende.
 • LEGO Star Wars sortimentet har set som uppskattas av fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa scener från sagan, hitta på egna berättelser eller bara visa upp sina byggbara samlarmodeller.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är säkra och lätta att sätta ihop.
 • LEGO delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Mandalorian Starfighter
SKU
75316
EAN
5702016914450
UPC
673419340786
Delar
544
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.