LEGO Imperial Light Cruiser 75315

Den frsta LEGO klossmodellen av Imperial Light Cruiser ngonsin!

lego 75315 imperial light cruiser
 • 1336 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75315 SKU

Öppna en galax av äventyr för fans av säsong 2 av Star Wars: The Mandalorian med denna LEGO klossmodell av Imperial Light Cruiser (75315). Den har en brygga som också fungerar som handtag för flygning, 2 roterande kanontorn med kanoner med fjädermekanism, plus 2 små TIE Fighter-skepp och en kanon. En lucka ger tillgång till …

Läs mer...

Priser LEGO Imperial Light Cruiser 75315

Lego.com LEGO.com 1 259 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Imperial Light Cruiser 75315

Öppna en galax av äventyr för fans av säsong 2 av Star Wars: The Mandalorian med denna LEGO klossmodell av Imperial Light Cruiser (75315). Den har en brygga som också fungerar som handtag för flygning, 2 roterande kanontorn med kanoner med fjädermekanism, plus 2 små TIE Fighter-skepp och en kanon. En lucka ger tillgång till kabinen som innehåller ett hologrambord och förvaring för elektrokikaren och andra tillbehör.

Stridslek
Detta högkvalitativa set innehåller 5 LEGO minifigurer: The Mandalorian, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon och en mörkersoldat, plus LEGO figuren The Child (Grogu), kärleksfullt kallad Baby Yoda. Med coola vapen som The Mandalorians pulsgevär och spjut och Moff Gideons mörkersabel för strider mellan hjältar och skurkar.

LEGO Star Wars lek
Detta set är en toppenpresent till trendsättande barn och fans, och innehåller steg-för-steg-instruktioner. Utforska hela LEGO Star Wars sortimentet för att hitta andra byggset som uppskattas av fans i alla åldrar.

 • Fans av Star Wars: The Mandalorian kan återskapa episka strider mellan hjältar och skurkar från säsong 2 med den första LEGO klossmodellen någonsin av Imperial Light Cruiser (75315).
 • Innehåller 5 LEGO minifigurer: The Mandalorian, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon och en mörkersoldat som är ny för augusti 2021, plus LEGO figuren The Child (Grogu), kärleksfullt kallad Baby Yoda.
 • Rymdskeppet har en brygga som även fungerar som handtag för flygning, 2 roterande kanontorn med kanoner med fjädermekanism, 2 små TIE Fighter-skepp och en kanon, plus en lucka för att komma åt kabinen.
 • Med coola vapen och tillbehör som The Mandalorians pulsgevär och spjut, Moff Gideons mörkersabel, 2 värmedetonatorer och en elektrokikare för att inspirera till kreativ lek.
 • Denna grymma, kreativa byggleksak är en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller rolig överraskning till trendsättande barn och Star Wars fans från 10 år.
 • Imperial Light Cruiser är 13 cm hög, 58 cm lång och 22 cm bred. Den är rolig att bygga på egen hand eller med vänner och blir en imponerande uppvisningsmodell.
 • Funderar du på att köpa detta byggbara lekset med 1 336 delar till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller enkla instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
 • LEGO Star Wars seten är perfekta för kreativa barn och vuxna fans som vill återskapa scener från Star Wars sagan, iscensätta egna roliga äventyr och visa upp sina samlarmodeller.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Imperial Light Cruiser
SKU
75315
EAN
5702016914443
UPC
673419340779
Delar
1336
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
1 259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.