LEGO The Bad Batch Attack Shuttle 75314

Byggbar Attack Shuttle fr klonuppdrag med Bad Batch

LEGO 75314 The Bad Batch Attack Shuttle - 20210506
 • 969 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75314 SKU

Både gamla och nya Star Wars-fans kan ha roligt med det här senaste LEGO Star Wars-tillägget. LEGO Bad Batch Shuttle från Star Wars: The Bad Batch är en imponerande anfallsfärja gjord av 969 klossar. Designen är mycket detaljerad, vilket gör att du verkligen kan sätta dig in i Bad Batch-klonernas värld. Fordonet har justerbara vingar, fjäderladdade …

Läs mer...

Priser LEGO The Bad Batch Attack Shuttle 75314

Lego.com LEGO.com 909 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO The Bad Batch Attack Shuttle 75314

Både gamla och nya Star Wars-fans kan ha roligt med det här senaste LEGO Star Wars-tillägget. LEGO Bad Batch Shuttle från Star Wars: The Bad Batch är en imponerande anfallsfärja gjord av 969 klossar. Designen är mycket detaljerad, vilket gör att du verkligen kan sätta dig in i Bad Batch-klonernas värld.

Fordonet har justerbara vingar, fjäderladdade vapen och flera speeders. LEGO 75314 innehåller dessutom fem minifigurer av Bad Batch-kloner samt en figur av Gonk Droid. Det här setet är ett fantastiskt tillägg till alla Star Wars-samlingar eller en bra första start för en ny samling.

För barn och vuxna

LEGO Bad Batch Shuttle är utformad för att vara den perfekta uppsättningen för alla som är så unga som 9 år. Setet levereras med tydliga bygginstruktioner, vilket gör det enkelt för även personer utan LEGO erfarenhet att bygga ihop attackfärjan. Detta gör LEGO 75314 till en idealisk gåva för alla Star Wars- eller LEGO-fans.

Du kan återskapa berättelserna i Star Wars: The Bad Batch i detalj eller hitta på egna berättelser med dessa spännande karaktärer och extraordinära skyttlar. Och när du inte leker med den på ett tag ser skytteln, som är cirka 20 centimeter hög, 25 centimeter lång och 13 centimeter bred, bra ut i ditt rum.

En utvidgning av LEGO Star Wars-universumet

LEGO har skapat byggsatser inspirerade av Star Wars-universumet sedan 1999. Du kan till exempel redan bygga den kejserliga skytteln, en Darth Vader-hjälm, Millennium Falcon och Yoda av LEGO-klossar. Och det här är bara ett litet urval av LEGO Star Wars-sortimentet.

Eftersom setet kan byggas redan från 9 års ålder kommer det säkert att bli en succé bland Star Wars- och LEGO-fans i alla åldrar. Som förälder är det också väldigt roligt att bygga uppsättningen tillsammans med ditt barn. Och efteråt kan du tillbringa timmar med att njuta av de många möjligheter som LEGO-setetet erbjuder.

 • Låt barn rolleka som Bad Batch-kloner, återuppleva scener från Star Wars: The Bad Batch och hitta på egna unika berättelser med den detaljerade LEGO klossmodellen av Attack Shuttle (75314).
 • Innehåller 5 LEGO minifigurer som är nya för augusti 2021, Bad Batch-klonerna Tech, Echo, Hunter, Wrecker och Crosshair med olika vapen och Techs byggbara ryggsäck, plus en LEGO gonkdroid.
 • Denna byggbara rymdfärja har justerbara vingar för landnings-/flyglägen, 2 kanoner med fjädermekanism och en ryggfena som kan lyftas upp för att enkelt komma åt den dubbla LEGO minifigurcockpiten och den detaljerade kabinen.
 • Kabinen har plats för 2 minifigurer och vapenförvaring. Setet innehåller också en speeder med 2 knoppkanoner och en till speeder med ett fäste för en strålpistol för ännu fler lekmöjligheter.
 • Denna byggleksak är perfekt för roliga lekstunder varje dag, ensam eller med vänner, och är en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller speciell belöning till kreativa barn från 9 år.
 • The Bad Batch Attack Shuttle är 20 cm hög, 25 cm lång och 13 cm bred med vingarna uppfällda och är snygg att visa upp mellan alla lekäventyr.
 • Funderar du på att köpa detta lekset med 969 delar till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller enkla instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
 • Det finns LEGO Star Wars set som passar byggare i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa minnesvärda scener, iscensätta sina egna berättelser eller bara bygga och vissa upp de imponerande byggmodellerna.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder, vilket innebär att de är kompatibla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO The Bad Batch Attack Shuttle
SKU
75314
EAN
5702016914436
UPC
673419340762
Delar
969
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.