LEGO AT-AT 75313

Spektakulr LEGO Star Wars AT-AT bygg- och uppvisningsmodell

lego 75313 at at
 • 6785 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75313 SKU

Det här är den AT-AT (75313) som alla LEGO Star Wars fans har väntat på. Den episka Ultimate Collector Series bygg- och uppvisningsmodellen har rörliga ben och huvud, kanoner med realistisk rekylaction, roterande kanoner, bomblucka och en krok för att fästa Luke Skywalkers lina, precis som i slaget om Hoth. Plats för Imperiets armé. Denna AT-AT …

Läs mer...

Priser LEGO AT-AT 75313

Proshop.se Proshop.se -17% 8 310 kr Se
LEGO.com LEGO.com -2% 9 800 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 11 524 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO AT-AT 75313

Det här är den AT-AT (75313) som alla LEGO Star Wars fans har väntat på. Den episka Ultimate Collector Series bygg- och uppvisningsmodellen har rörliga ben och huvud, kanoner med realistisk rekylaction, roterande kanoner, bomblucka och en krok för att fästa Luke Skywalkers lina, precis som i slaget om Hoth.

Plats för Imperiets armé
Denna AT-AT är 62 cm hög och kan enkelt öppnas för att se den detaljerade interiören. Huvudkroppen har plats för 40 LEGO minifigurer (general Veers och Luke Skywalker finns bland de 9 medföljande minifigurerna i detta set), 4 speedercyklar (2 ingår) och en medföljande E-Web tung automatisk kanon. Huvudet/cockpiten har 2 säten för LEGO minifigurer och plats för 1 till. En informationsskylt fulländar en magnifik uppvisningsmodell.

Superpresent
Detta LEGO Star Wars samlarset för vuxna blir en speciell gåva till dig själv, Star Wars fans och alla avancerade LEGO byggare. Det innehåller tydliga instruktioner så att du kan njuta av varje steg av det uppslukande och utmanande bygget.

 • Bygg och visa upp den första LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versionen av en AT-AT (75313) från slaget om Hoth i Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka.
 • Innehåller 9 LEGO Star Wars minifigurer – general Veers, Luke Skywalker, snötruppskommendör, 4 snösoldater och 2 AT-AT-förare – plus en informationsskylt för att fullända en fantastisk uppvisningsmodell.
 • Denna episka, byggbara modell har rörliga ben och huvud, öppningsbara luckor, kanoner med realistisk rekylaction, roterande kanoner, bomblucka och en krok för att fästa Luke Skywalkers lina.
 • Denna AT-AT har paneler som kan tas loss för att avslöja interiören. Huvudkroppen har plats för upp till 40 LEGO minifigurer, 2 speedercyklar (2 ingår) och en medföljande E-Web tung automatisk kanon.
 • Detta set med 6 785 delar erbjuder en komplex och givande byggupplevelse och blir den bästa presenten eller julklappen till dig själv, alla Star Wars konnässörer och avancerade LEGO byggare.
 • Modellen är 62 cm hög, 69 cm lång och 24 cm bred, och denna klossbyggda LEGO Star Wars UCS-modell blir en imponerande uppvisningsmodell i vilket rum som helst.
 • Är du ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Oroa dig inte. Setet innehåller tydliga instruktioner så att du kan ta god tid på dig och bygga denna komplexa modell steg för steg.
 • LEGO Star Wars samlarset för vuxna är utformade för kräsna hobbyentusiaster som gillar roliga gör-det-själv-projekt för att koppla av på ett uppslukande och kreativt sätt.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO AT-AT
SKU
75313
EAN
5702016913866
UPC
673419340618
Delar
6785
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
10 000 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.