Produktbeskrivning (75312)

Fans som gillar Star Wars: The Mandalorian kan iscensätta prisjägaruppdrag och strider med denna briljanta LEGO klossversion av Boba Fett’s Starship (75312). Det har ett handtag som underlättar flygning, en öppningsbar LEGO minifigurcockpit, roterande vingar, 2 knoppkanoner och 2 roterande dubbla strålkanoner (kan inte avfyras). Detta högkvalitativa set innehåller också LEGO minifigurerna Boba Fett och The Mandalorian med vapen, plus en karbonitkloss som passar i ett av förvaringsfacken i rymdskeppet.

Bygg och visa upp
Det finns också ett transportfordon för att flytta rymdskeppet och att använda som ställ så att barn kan visa upp denna grymma byggleksak i vertikal, flygande position. Setet innehåller tydliga instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp.

En galax av skoj
LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av Star Wars rymdskepp, fordon, platser och karaktärer sedan 1999. LEGO Star Wars temat har blivit enormt framgångsrikt med byggset som är fantastiska som presenter till fans i alla åldrar.