LEGO Boba Fett’s Starship 75312

Boba Fetts knoppskjutande rymdskepp fr lek och uppvisning

lego 75312 boba fetts starship
 • 593 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75312 SKU

Fans som gillar Star Wars: The Mandalorian kan iscensätta prisjägaruppdrag och strider med denna briljanta LEGO klossversion av Boba Fett’s Starship (75312). Det har ett handtag som underlättar flygning, en öppningsbar LEGO minifigurcockpit, roterande vingar, 2 knoppkanoner och 2 roterande dubbla strålkanoner (kan inte avfyras). Detta högkvalitativa set innehåller också LEGO minifigurerna Boba Fett och …

Läs mer...

Priser LEGO Boba Fett’s Starship 75312

Proshop.se Proshop.se -22% 492 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -21% 499 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -2% 619 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Boba Fett’s Starship 75312

Fans som gillar Star Wars: The Mandalorian kan iscensätta prisjägaruppdrag och strider med denna briljanta LEGO klossversion av Boba Fett’s Starship (75312). Det har ett handtag som underlättar flygning, en öppningsbar LEGO minifigurcockpit, roterande vingar, 2 knoppkanoner och 2 roterande dubbla strålkanoner (kan inte avfyras). Detta högkvalitativa set innehåller också LEGO minifigurerna Boba Fett och The Mandalorian med vapen, plus en karbonitkloss som passar i ett av förvaringsfacken i rymdskeppet.

Bygg och visa upp
Det finns också ett transportfordon för att flytta rymdskeppet och att använda som ställ så att barn kan visa upp denna grymma byggleksak i vertikal, flygande position. Setet innehåller tydliga instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp.

En galax av skoj
LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av Star Wars rymdskepp, fordon, platser och karaktärer sedan 1999. LEGO Star Wars temat har blivit enormt framgångsrikt med byggset som är fantastiska som presenter till fans i alla åldrar.

 • Barn kan återskapa stridsscener från säsong 2 av Star Wars: The Mandalorian och skapa egna prisjägaruppdrag med denna coola LEGO klossversion av Boba Fett’s Starship (75312).
 • Innehåller 2 LEGO minifigurer: Boba Fett med en strålpistol och The Mandalorian med sitt strålgevär och ett beskarspjut, plus en karbonitkloss för ännu fler kreativa lekmöjligheter.
 • Rymdskeppet har ett handtag som underlättar flygning, en öppningsbar LEGO minifigurcockpit, roterande vingar, 2 knoppkanoner, 2 roterande dubbla strålkanoner (kan inte avfyras) och ett fack för en karbonitkloss.
 • Innehåller också ett transportfordon för att flytta rymdskeppet på marken i lekscenarier. Det fungerar också perfekt som visningsställ för byggare som vill visa upp sin skapelse i upprätt, flygande position.
 • Detta byggbara lekset erbjuder en rolig, kreativ aktivitet på egen hand eller i grupp och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till trendsättande barn från 9 år.
 • Rymdskeppet är8 cm högt, 20 cm långt och 20 cm brett och blir en imponerande uppvisningsmodell som kommer att imponera på din unga byggares kompisar.
 • Letar du efter en grym byggleksak till ett barn som är LEGO nybörjare? Detta Star Wars set med 593 delar innehåller steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga med en Jediriddares självförtroende.
 • Det finns LEGO Star Wars set som passar fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa kända scener, iscensätta sina egna berättelser eller bara visa upp sina klossbyggda modeller.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och enkla och säkra att sätta ihop varje gång.
 • LEGO klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Boba Fett’s Starship
SKU
75312
EAN
5702016913859
UPC
673419340601
Delar
593
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.