LEGO Imperial Armored Marauder 75311

Grymt transportskepp frn ssong 2 av Star Wars: The Mandalorian

lego 75311 imperial armored marauder
 • 478 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75311 SKU

Barn kommer att älska att återskapa stridsscener från säsong 2 av Star Wars: The Mandalorian och hitta på egna äventyr med den byggbara modellen Imperial Armored Marauder (75311). Den är fullspäckad med autentiska funktioner som inspirerar till lek, som 2 knoppkanoner längst fram, ett roterande kanontorn baktill med 2 knoppkanoner, LEGO minifigurcockpit, lättillgänglig kabin med …

Läs mer...

Priser LEGO Imperial Armored Marauder 75311

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Imperial Armored Marauder 75311

Barn kommer att älska att återskapa stridsscener från säsong 2 av Star Wars: The Mandalorian och hitta på egna äventyr med den byggbara modellen Imperial Armored Marauder (75311). Den är fullspäckad med autentiska funktioner som inspirerar till lek, som 2 knoppkanoner längst fram, ett roterande kanontorn baktill med 2 knoppkanoner, LEGO minifigurcockpit, lättillgänglig kabin med plats för 2 LEGO minifigurer, utkiksplats och ammunitionsfack.

Dramatiska strider
Setet innehåller 4 LEGO minifigurer – Greef Karga, 2 stormtruppssoldater och artilleriets stormtruppssoldat, som är ny för augusti 2021 – med coola vapen och tillbehör för actionlek. Enkla instruktioner ingår så att även LEGO nybörjare kan njuta av byggupplevelsen.

Grymma byggleksaker
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema, med ett brett utbud av presenttips som uppskattas av fans i alla åldrar.

 • Unga fans av Star Wars: The Mandalorian kan iscensätta actionfyllda strider mellan Greef Karga och stormtruppssoldaterna med denna LEGO klossmodell av Imperial Armored Marauder (75311) från säsong 2.
 • Innehåller 4 LEGO minifigurer: Greef Karga med en strålpistol, 2 stormtruppssoldater med pistoler och artilleriets stormtruppssoldat, som är ny för augusti 2021, med granatkastare och ryggsäck.
 • Den byggbara modellen har 4 knoppkanoner, varav 2 på det roterande kanontornet baktill, 2 utfällbara strålkanoner (som inte kan avfyras), en LEGO minifigurcockpit och en kabin för 2 LEGO minifigurer.
 • Denna LEGO Star Wars farkost har också en utkiksplats (med öppningsbar lucka) för en minifigur, plus öppningsbara ammunitionsfack som inspirerar till kreativ lek.
 • Denna byggleksak är grym att bygga och leka med på egen hand eller för att dela det roliga med andra och blir fantastisk som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn från 8 år.
 • Imperial Armored Marauder är 8 cm hög, 19 cm lång och 10 cm bred och blir en iögonfallande uppvisningsmodell mellan alla lekuppdrag.
 • Funderar du på att köpa detta set med 478 delar till ett ungt Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga på egen hand.
 • LEGO Star Wars set är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från sagan, iscensätta sina egna roliga, kreativa berättelser eller bara bygga och visa upp samlarmodellerna.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder, vilket innebär att de är kompatibla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Imperial Armored Marauder
SKU
75311
EAN
5702016914214
UPC
673419340977
Delar
478
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.