LEGO Duel on Mandalore 75310

Stridsset inspirerat av Star Wars: The Clone Wars

lego 75310 duel on mandalore
  • 147 Delar
  • LEGO Star Wars Tema
  • 75310 SKU

Unga fans kan återskapa spännande action från Star Wars: The Clone Wars med det portabla byggsetet Duel on Mandalore (75310). I setet finns en klossbyggd LEGO tron med en hemlig låda som innehåller en strålpistol, plus en dekorativ omgivning med ett utfällbart fönster – perfekt att kasta en LEGO minifigur genom! Barn kommer också att …

Läs mer...

Priser LEGO Duel on Mandalore 75310

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Proshop.se Proshop.se 286 kr Se
Amazon.se Amazon.se 296 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Duel on Mandalore 75310

Unga fans kan återskapa spännande action från Star Wars: The Clone Wars med det portabla byggsetet Duel on Mandalore (75310). I setet finns en klossbyggd LEGO tron med en hemlig låda som innehåller en strålpistol, plus en dekorativ omgivning med ett utfällbart fönster – perfekt att kasta en LEGO minifigur genom! Barn kommer också att älska det mandalorianska valvet där de kan fängsla Darth Maul.

Spännande strider
Setet innehåller 2 LEGO minifigurer: Ahsoka Tano med 2 ljussablar och Darth Maul med en dubbelbladig ljussabel för actionspäckade dueller. En superpresent till barn som gillar Star Wars: The Clone Wars, med steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan njuta av byggupplevelsen.

Grymma byggleksaker för barn
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet sedan 1999. LEGO Star Wars har blivit ett av koncernens mest framgångsrika teman, med en mängd roliga set som uppskattas av kreativa barn och vuxna.

  • Barn kommer att älska att återskapa episka ljussabelstrider från Star Wars: The Clone Wars och iscensätta sina egna actionfyllda berättelser med byggleksaken Duel on Mandalore (75310).
  • Innehåller 2 LEGO minifigurer: Ahsoka Tano med 2 ljussablar och Darth Maul med en dubbelbladig ljussabel för att iscensätta strider.
  • Innehåller en byggbar tron med en hemlig låda som innehåller en strålpistol, dekorativ omgivning med ett utfällbart fönster, plus ett mandalorianskt valv med plats för en LEGO minifigur.
  • Denna byggleksak är grym för lek på egen hand eller i grupp och blir en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller rolig överraskning till kreativa barn från 7 år som gillar Star Wars: The Clone Wars.
  • Tronen är 8 cm hög, 8 cm bred och 7 cm djup, så detta kompakta set kan enkelt packas ner i ett barns ryggsäck, redo för lek var som helst.
  • Funderar du på att köpa detta set med 147 delar till någon som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
  • Det finns LEGO Star Wars set som passar fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa minnesvärda scener, iscensätta sina egna berättelser i rollekar eller bara bygga och visa upp autentiska byggmodeller.
  • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Duel on Mandalore
SKU
75310
EAN
5702016914207
UPC
673419340960
Delar
147
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.