LEGO Republic Gunship 75309

Den frsta byggbara UCS-modellen ngonsin av Republic Gunship

lego 75309 republic gunship
 • 3292 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75309 SKU

Väck minnen från det episka slaget om Geonosis i Star Wars: The Clone Wars med bygg- och uppvisningsmodellen Republic Gunship (75309) från Ultimate Collector Series. De autentiska funktionerna hos ett LAAT-fordon (Low Altitude Assault Transport) återskapas vackert med LEGO klossar, inklusive piloternas cockpitar, utfällbara, sfäriska kanontorn, 2 kanoner högst upp, superlånga vingar, öppningsbara sidor och …

Läs mer...

Priser LEGO Republic Gunship 75309

LEGO.com LEGO.com 4 650 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Republic Gunship 75309

Väck minnen från det episka slaget om Geonosis i Star Wars: The Clone Wars med bygg- och uppvisningsmodellen Republic Gunship (75309) från Ultimate Collector Series. De autentiska funktionerna hos ett LAAT-fordon (Low Altitude Assault Transport) återskapas vackert med LEGO klossar, inklusive piloternas cockpitar, utfällbara, sfäriska kanontorn, 2 kanoner högst upp, superlånga vingar, öppningsbara sidor och baklucka, samt detaljerad interiör.

LEGO fansens första val
Denna fantastiska byggbara modell röstades fram av LEGO fans till att bli nästa set i Ultimate Collector Series. Modellen har ett uppvisningsställ med informationsskylt, samt LEGO minifigurer i form av klontruppskommendör och Mace Windu. Steg-för-steg-instruktioner ingår så att du kan fördjupa dig i byggutmaningen och njuta av den roliga, kreativa processen.

Imponerande present
Detta högkvalitativa set ingår i en samling LEGO Star Wars byggset för vuxna och blir en speciell present till dig själv, Star Wars entusiaster och passionerade LEGO fans.

 • Njut av kvalitetstid när du skapar den första Ultimate Collector Series-versionen någonsin av Republic Gunship (75309), precis som skeppen du såg i slaget om Geonosis i Star Wars: The Clone Wars.
 • Denna bygg- och uppvisningsmodell är fullspäckad med autentiska funktioner, inklusive 2 cockpitar, utfällbara, sfäriska kanontorn, 2 kanoner, superlånga vingar och öppningsbara sidor och baklucka.
 • Uppvisningsstället har en informationsskylt och plats för de 2 medföljande LEGO Star Wars minifigurerna: klontruppskommendör med strålpistol och Mace Windu med ljussabel.
 • Detta Star Wars Republic Gunship röstades fram av LEGO fans i en onlineomröstning som deras toppval att bli nästa set i Ultimate Collector Series (UCS). Så, på er begäran, här är det!
 • Detta högkvalitativa set erbjuder en fördjupande, givande byggutmaning och är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till dig själv, ett hängivet Star Wars fan eller en passionerad LEGO entusiast.
 • Modellen är 33 cm hög, 68 cm lång och 74 cm bred inklusive stället. Det här är en LEGO Star Wars samlarmodell som du kommer att vilja fotografera och dela med andra.
 • Detta byggset med 3 292 delar innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att även ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare kan ta sig an det avancerade bygget med självförtroendet på topp.
 • Det här LEGO Star Wars setet för vuxna ingår i en samling byggset utformade för dig, den kräsna hobbyentusiasten som gillar handgripliga, kreativa gör-det-själv-projekt för att koppla av på din fritid.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder, vilket innebär att de är hållbara, kompatibla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Republic Gunship
SKU
75309
EAN
5702016914573
UPC
673419340144
Delar
3292
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
4 650 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.