LEGO R2-D2 75308

LEGO Star Wars R2-D2 bygg- och uppvisningsmodell

LEGO 75308 R2-D2
 • 2314 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75308 SKU

Även personer som inte är stora Star Wars-fans kommer att känna igen den söta droiden R2-D2. Den här droiden har stulit många människors hjärtan. För att fira 50-årsjubileet av Lucasfilm, filmbolaget bakom Star Wars-filmerna, har LEGO släppt en ny version av R2-D2. Den här modellen är full av autentiska detaljer och är gjord för att beundras …

Läs mer...

Priser LEGO R2-D2 75308

LEGO.com LEGO.com -4% 2 750 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 514 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO R2-D2 75308

Även personer som inte är stora Star Wars-fans kommer att känna igen den söta droiden R2-D2. Den här droiden har stulit många människors hjärtan. För att fira 50-årsjubileet av Lucasfilm, filmbolaget bakom Star Wars-filmerna, har LEGO släppt en ny version av R2-D2.

Den här modellen är full av autentiska detaljer och är gjord för att beundras om och om igen. LEGO R2-D2 levereras med ett ställ och ett informationskort. Så du kan göra LEGO 75308 till ett riktigt blickfång i ditt hem eller på kontoret.

Förundras över detaljerna

LEGO 75308 är full av roliga och fantastiska detaljer. En av de mest imponerande detaljerna är Luke Skywalkers dolda ljussabel. Det ikoniska svärdet är gömt i ett utrymme inuti R2-D2:s huvud.

Dessutom kan huvudet rotera, de utdragbara luckorna på modellens framsida kan öppnas och modellen har ett infällbart mittben. Om du drar in detta mittben kan du köra droiden. Det finns också ett periskop som kan höjas. På så sätt kan R2-D2 alltid hålla ett öga på allt.

En komplex struktur för nybörjare

Har du inte så mycket erfarenhet av LEGO ännu och är orolig för att R2-D2 är lite för hög? Det behöver du inte vara. Den här LEGO uppsättningen levereras med tydliga och enkla instruktioner så att även vuxna med lite erfarenhet av att bygga kan sätta ihop den.

De 2315 delarna kommer att ge dig många timmars byggglädje. Efteråt kan du njuta av denna fantastiska modell om och om igen. R2-D2 är cirka 31 centimeter hög, 20 centimeter bred och 15 centimeter djup. Den kommer garanterat att bli ett blickfång var du än placerar den.

En del av ett omfattande LEGO Star Wars-universum

LEGO har tillverkat LEGO Star Wars-set sedan 1999. Alla typer av ikoniska karaktärer och fordon från filmerna har redan förvandlats till små klossar. Några höjdpunkter i samlingen är Millennium Falcon, en A-Wing Starfighter och Imperial TIE Fighter. Som Star Wars-fan kan du samla ihop ditt eget Star Wars-universum.

Alla modeller erbjuder många timmars byggnadsglädje och massor av lektid efteråt. De är fina att visa upp, men de många detaljerna och möjligheterna gör dem också roliga att skapa egna Star Wars-äventyr med. Den här samlarmodellen av R2-D2 är ett måste. Var ska du placera den här söta droiden?

 • Bygg och visa upp denna fantastiskt detaljerade LEGO klossmodell, som är ny för maj 2021, av en ikonisk karaktär från Star Wars sagan: R2-D2 (75308).
 • Med autentiska funktioner som infällbart mittben, roterande huvud, öppningsbara och utfällbara framluckor och justerbart periskop, plus en ljussabel som är gömd i ett förvaringsutrymme i huvudet.
 • Innehåller ett byggbart visningsställ med informationsskylt, LEGO Star Wars droidfiguren R2-D2 och en speciell LEGO kloss för att fira Lucasfilms 50-årsjubileum.
 • Detta högkvalitativa set ingår i en serie byggbara LEGO Star Wars samlar- och uppvisningsmodeller.
 • Detta set med 2 315 delar erbjuder ett utmanande och givande bygge och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla Star Wars konnässörer och LEGO Star Wars fantaster.
 • Modellen är 31 cm hög, 20 cm bred och 15 cm djup, vilket gör denna klossbyggda modell av R2-D2 till en imponerande uppvisningsmodell till hemmet eller arbetsplatsen.
 • Ska du köpa detta set till en Star Wars samlare som är LEGO nybörjare? Oroa dig inte. Det levereras med tydliga instruktioner så att alla kan hantera denna komplexa byggupplevelse med självförtroendet på topp.
 • LEGO Star Wars samlarset för vuxna har designats för kräsna hobbyentusiaster som gillar gör-det-själv-projekt för att koppla av från vardagen på ett uppslukande, kreativt och roligt sätt.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och enkla och säkra att sätta ihop varje gång.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO R2-D2
SKU
75308
EAN
5702016914191
UPC
673419340953
Delar
2314
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 850 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.