LEGO Imperial Probe Droid 75306

Detaljerad, klossbyggd uppvisningsmodell av en Imperial Probe Droid

lego 75306 imperial probe droid
 • 683 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75306 SKU

Minns episk action på isplaneten Hoth från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka när du bygger Imperial Probe Droid (75306). Droiden har rörliga ben och levereras med en genomskinlig, klossbyggd stolpe så att den kan ”sväva” över den byggbara snöscenen. Fantastisk uppvisningsmodell. En informationsskylt fulländar en fantastisk uppvisningsmodell som är imponerande att visa upp hemma eller på …

Läs mer...

Priser LEGO Imperial Probe Droid 75306

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Proshop.se Proshop.se 946 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Imperial Probe Droid 75306

Minns episk action på isplaneten Hoth från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka när du bygger Imperial Probe Droid (75306). Droiden har rörliga ben och levereras med en genomskinlig, klossbyggd stolpe så att den kan ”sväva” över den byggbara snöscenen.

Fantastisk uppvisningsmodell
En informationsskylt fulländar en fantastisk uppvisningsmodell som är imponerande att visa upp hemma eller på kontoret.

Toppenpresent
Ingår i en serie högkvalitativa LEGO Star Wars set för vuxna. Detta komplexa byggset erbjuder en uppslukande och rolig byggupplevelse när du återskapar varje distinkt detalj i LEGO stil. Det är en härlig överraskning till dig själv och rolig som present till Star Wars fans eller erfarna LEGO entusiaster.

 • Förflytta dig till den frusna planeten Hoth och väck minnen av klassiska scener från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka med den detaljerade bygg- och uppvisningsmodellen Imperial Probe Droid (75306).
 • Den byggbara LEGO droidfiguren har rörliga ben och en genomskinlig, klossbyggd stolpe som får den att ”sväva” över en byggbar snöscen. Setet innehåller också en informationsskylt.
 • Detta högkvalitativa set ingår i en serie byggbara LEGO Star Wars samlar- och uppvisningsmodeller för vuxna.
 • Detta set med 683 delar erbjuder en komplex, givande byggupplevelse och är perfekt som födelsedagspresent eller överraskning till Star Wars konnässören eller den erfarna LEGO byggaren.
 • Modellen är 27 cm hög, 24 cm bred och 11 cm djup och kräver inte mycket plats för att visas upp och garanterat dra uppmärksamhet till sig.
 • Ska du köpa detta set till en Star Wars samlare som är LEGO nybörjare? Oroa dig inte. Det levereras med steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
 • LEGO Star Wars samlarset har designats för kräsna vuxna som gillar avkopplande, kreativa projekt för att koppla av och ha kul.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop varje gång.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Imperial Probe Droid
SKU
75306
EAN
5702016914184
UPC
673419340540
Delar
683
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.