LEGO Scout Trooper Helmet 75305

Cool samlarmodell av en spaningssoldats hjlm fr uppvisning

lego 75305 scout trooper helmet
 • 471 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75305 SKU

Sätt dina byggfärdigheter på prov och återskapa minnen från episka Star Wars scener när du bygger Scout Trooper Helmet (75305). Ett komplext LEGO Star Wars byggset som erbjuder ett roligt, kreativt sätt att koppla av, där varje kontur och detalj på hjälmen kan återskapas med LEGO klossar. Bygg och visa upp. Denna Star Wars samlarmodell har …

Läs mer...

Priser LEGO Scout Trooper Helmet 75305

Lego.com LEGO.com 649 kr Se
Proshop.se Proshop.se 795 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Scout Trooper Helmet 75305

Sätt dina byggfärdigheter på prov och återskapa minnen från episka Star Wars scener när du bygger Scout Trooper Helmet (75305). Ett komplext LEGO Star Wars byggset som erbjuder ett roligt, kreativt sätt att koppla av, där varje kontur och detalj på hjälmen kan återskapas med LEGO klossar.

Bygg och visa upp
Denna Star Wars samlarmodell har ett visningsställ med en namnskylt för att fullända en iögonfallande uppvisningsmodell för hemmet eller kontoret. Och håll utkik efter LEGO Star Wars bygg- och uppvisningsmodellen Darth Vader Helmet (75304), som också är ny för maj 2021.

En galax av gåvor
Ingår i en spännande samling LEGO Star Wars byggset för vuxna. Detta högkvalitativa set är perfekt som present till dig själv, ett Star Wars fan, en erfaren LEGO byggare eller en vuxen som gillar handgripliga gör-det-själv-utmaningar.

 • Ta en paus och utmana dina byggfärdigheter för att skapa en vackert detaljerad LEGO klossversion av en Star Wars Scout Trooper Helmet (75305).
 • Det distinkta utseendet hos en spaningssoldats hjälm återskapas här i LEGO stil, för att inspirera till minnen av scener från Star Wars sagan. Visningsstället med namnskylt fulländar denna coola uppvisningsmodell.
 • Detta högkvalitativa set är en del av en serie LEGO Star Wars samlarbyggmodeller – håll utkik efter Darth Vader Helmet (75304), som är ny för maj 2021.
 • Detta set med 471 delar erbjuder en utmanande byggupplevelse och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla Star Wars fans, erfarna LEGO byggare eller hobbyentusiaster.
 • Denna byggbara modell är 18 cm hög, 11 cm bred och 12 cm djup och kräver inte mycket plats för att dra blickar till sig när den visas upp.
 • Ska du köpa detta imponerande set till en Star Wars samlare som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det levereras med steg-för-steg-instruktioner så att alla kan anta denna komplexa byggutmaning med självförtroendet på topp.
 • LEGO Star Wars samlarset har designats för vuxna som du som älskar Star Wars och gillar praktiska, kreativa projekt att ha roligt med på fritiden.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla så att de går lätt att sätta ihop varje gång.
 • LEGO delar är testade på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Scout Trooper Helmet
SKU
75305
EAN
5702016914504
UPC
673419340861
Delar
471
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.