LEGO Darth Vader Helmet 75304

Ikonisk uppvisningsmodell av Darth Vaders hjlm

lego 75304 darth vader helmet
 • 834 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75304 SKU

Hylla Sithlordernas mörka herre med samlarmodellen LEGO Star Wars Darth Vader Helmet (75304). Fördjupa dig i en komplex byggprocess och återupplev klassiska scener från Star Wars när du återskapar hjälmens ikoniska form och ondskefulla detaljer i LEGO stil. Designad för uppvisning. Darth Vaders hjälm är i kompakt storlek och har ett visningsställ med namnskylt så att …

Läs mer...

Priser LEGO Darth Vader Helmet 75304

Proshop.se Proshop.se -43% 622 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -32% 749 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -14% 949 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 1 050 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Darth Vader Helmet 75304

Hylla Sithlordernas mörka herre med samlarmodellen LEGO Star Wars Darth Vader Helmet (75304). Fördjupa dig i en komplex byggprocess och återupplev klassiska scener från Star Wars när du återskapar hjälmens ikoniska form och ondskefulla detaljer i LEGO stil.

Designad för uppvisning
Darth Vaders hjälm är i kompakt storlek och har ett visningsställ med namnskylt så att du kan skapa en slående uppvisningsmodell att pryda hemmet eller kontoret med. Och kolla in den byggbara LEGO Star Wars uppvisningsmodellen Scout Trooper Helmet (75305), som också är ny för maj 2021.

Speciell gåva
Ingår i en samling LEGO Star Wars byggset för vuxna. Detta högkvalitativa set är en fantastisk minnesgåva till dig själv, alla Star Wars fans, erfarna LEGO byggare eller någon som gillar roliga, kreativa utmaningar.

 • Fly från vardagsstressen och njut av lite kvalitetstid när du återskapar varje hotfull detalj på Darth Vaders hjälm med detta LEGO Star Wars samlarbyggset (75304).
 • Den ikoniska designen hos Darth Vaders hjälm återskapas med LEGO klossar för att väcka minnen av klassiska scener från Star Wars sagan, och visningsstället med namnskylt fulländar denna imponerande uppvisningsmodell.
 • Detta set ingår i en serie byggbara LEGO Star Wars samlar- och uppvisningsset med olika hjälmmodeller – håll utkik efter Scout Trooper Helmet (75305), som är ny för maj 2021.
 • Detta set med 834 delar erbjuder en komplex, givande byggupplevelse och är fantastiskt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla Star Wars entusiaster, erfarna LEGO byggare eller hobbyentusiaster.
 • Denna byggbara modell av Darth Vaders hjälm är 20 cm hög, 15 cm bred och 14 cm djup och kräver inte mycket plats för att göra ett stort visuellt intryck.
 • Ska du köpa detta set till ett stort Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller enkla bygginstruktioner så att alla kan ta sig an detta komplexa bygge med en Jediriddares självförtroende.
 • Det här LEGO Star Wars setet för vuxna är en del av en samling högkvalitativa och roliga byggset designade för dig, den kräsna hobbyentusiasten, som gillar handgripliga och kreativa projekt.
 • Sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, säkra att sätta ihop och robusta.
 • LEGO klossar och delar är testade till max för att säkerställa att de uppfyller några av de strängaste säkerhetsstandarderna på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Darth Vader Helmet
SKU
75304
EAN
5702016914498
UPC
673419340854
Delar
834
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 100 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.