LEGO Imperial Shuttle 75302

Klassisk Imperial Shuttle fr actionlek

lego 75302 imperial shuttle
 • 660 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75302 SKU

Fans kan spela upp spännande scener från den klassiska Star Wars trilogin med den byggbara modellen Imperial Shuttle (75302). Rymdskeppets eleganta design är vackert återskapad med LEGO klossar, med öppningsbar minifigurcockpit, öppningsbart huvudutrymme med plats för 2 LEGO minifigurer, utfällbara vingar för flyg- och landningsläge, plus 2 knoppkanoner. Mellan lekäventyren blir det en cool uppvisningsmodell. Roliga …

Läs mer...

Priser LEGO Imperial Shuttle 75302

Lego.com LEGO.com 699 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Imperial Shuttle 75302

Fans kan spela upp spännande scener från den klassiska Star Wars trilogin med den byggbara modellen Imperial Shuttle (75302). Rymdskeppets eleganta design är vackert återskapad med LEGO klossar, med öppningsbar minifigurcockpit, öppningsbart huvudutrymme med plats för 2 LEGO minifigurer, utfällbara vingar för flyg- och landningsläge, plus 2 knoppkanoner. Mellan lekäventyren blir det en cool uppvisningsmodell.

Roliga rollekar
Den här grymma byggleksaken för barn innehåller också LEGO minifigurerna Darth Vader, imperieofficer och Luke Skywalker med ljussablar och en strålpistol.

Grymma gåvor
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema, med roliga, kreativa presentidéer för fans i alla åldrar.

 • Bygg en LEGO klossversion av den eleganta Imperial Shuttle och återskapa scener från den klassiska Star Wars trilogin med denna actionspäckade byggleksak för barn (75302).
 • Innehåller 3 LEGO minifigurer – Darth Vader och Luke Skywalker med varsin ljussabel och en imperieofficer med en strålpistol, plus handfängsel som tillbehör – för roliga, kreativa lekar.
 • Imperial Shuttle har öppningsbar minifigurcockpit, öppningsbart huvudfack med plats för 2 LEGO minifigurer, fällbara vingar för flyg- och landningsläge, plus 2 knoppkanoner.
 • Den här grymma byggleksaken är den bästa födelsedagspresenten, julklappen eller överraskningen till barn och Star Wars fans från 9 år. Den är rolig att bygga och leka med på egen hand eller med vänner och familj.
 • Imperial Shuttle är 25 cm hög, 24 cm lång och 35 cm bred. Barn kan stolt visa upp sin skapelse i sitt sovrum mellan alla lekäventyr.
 • Funderar du på att köpa detta byggbara lekset till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Ingaproblem. Det innehåller enkla instruktioner så att de snart kan bygga med en Jedis självförtroende.
 • Det finns LEGO Star Wars set som passar fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa minnesvärda scener, iscensätta sina egna berättelser i rollekar eller bara bygga och visa upp snygga byggmodeller.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder, vilket innebär att de är kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång för robusta byggen.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller några av de högsta säkerhetsstandarderna på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Imperial Shuttle
SKU
75302
EAN
5702016914474
UPC
673419340731
Delar
660
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
699 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.