LEGO Luke Skywalker’s X-Wing Fighter 75301

Luke Skywalkers klassiska X-Wing Fighter fr actionlek

lego 75301 luke skywalkers x wing fighter
 • 474 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75301 SKU

Barn kan bli hjältar i sina egna episka berättelser med denna coola LEGO klossversion av Luke Skywalker’s X-Wing Fighter (75301) från den klassiska Star Wars trilogin. Den är fullspäckad med autentiska detaljer som kommer att glädja alla fans, som en öppningsbar LEGO minifigurcockpit med plats för R2-D2, vingar som kan ändras till attackläge med ett …

Läs mer...

Priser LEGO Luke Skywalker’s X-Wing Fighter 75301

Proshop.se Proshop.se -22% 492 kr Se
LEGO.com LEGO.com 630 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Luke Skywalker’s X-Wing Fighter 75301

Barn kan bli hjältar i sina egna episka berättelser med denna coola LEGO klossversion av Luke Skywalker’s X-Wing Fighter (75301) från den klassiska Star Wars trilogin. Den är fullspäckad med autentiska detaljer som kommer att glädja alla fans, som en öppningsbar LEGO minifigurcockpit med plats för R2-D2, vingar som kan ändras till attackläge med ett knapptryck, infällbart landningsställ och 2 kanoner med fjädermekanism.

Lek och visa upp
Denna grymma byggleksak för barn innehåller LEGO minifigurerna Luke Skywalker, prinsessan Leia och general Dodonna, var och en med egna vapen, inklusive Lukes ljussabel, plus LEGO droidfiguren R2-D2.

De bästa byggbara leksakerna för barn
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema med roliga presentidéer för kreativa barn, och vuxna också.

 • Återskapa scener från den klassiska Star Wars trilogin med denna häftiga byggleksak för barn, med en LEGO klossversion av Luke Skywalkers ikoniska X-Wing Fighter (75300).
 • Innehåller LEGO minifigurerna Luke Skywalker, prinsessan Leia och general Dodonna, var och en med egna vapen inklusive Lukes ljussabel, plus LEGO droidfiguren R2-D2 för rolleksäventyr.
 • X-Wing har en öppningsbar LEGO minifigurcockpit, plats för R2-D2, vingar som kan ändras till attackläge med ett knapptryck, infällbart landningsställ och 2 kanoner med fjädermekanism.
 • Denna byggleksak är rolig att bygga på egen hand eller som gruppaktivitet och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn och Star Wars fans från 9 år.
 • Denna byggbara rymdskeppsmodell är 8 cm hög, 31 cm lång och 28 cm bred och passar utmärkt som uppvisningsmodell i barnrummet mellan alla lekuppdrag.
 • Köper du detta set till ett stort Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Oroa dig inte. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att de kan bygga med en Jedis självförtroende.
 • LEGO Star Wars set är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från sagan, hitta på egna berättelser eller bara bygga och stolt visa upp sina samlarmodeller.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop – utan att behöva använda Kraften!
 • LEGO delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Luke Skywalker’s X-Wing Fighter
SKU
75301
EAN
5702016913965
UPC
673419340724
Delar
474
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
630 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.