LEGO Imperial TIE Fighter 75300

Klassisk, byggbar, stridsklar Imperial TIE Fighter

lego 75300 imperial tie fighter
 • 432 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75300 SKU

Barn kan låtsas vara skurkarna från den klassiska Star Wars trilogin med denna coola LEGO klossversion av Imperial TIE Fighter (75300). Den fångar den autentiska, slimmade designen hos det ikoniska rymdskeppet i Imperiets flotta och har en öppningsbar LEGO minifigurcockpit och 2 kanoner med fjädermekanism. Rolleksäventyr. Det finns också 2 LEGO minifigurer, en TIE Fighter-pilot med …

Läs mer...

Priser LEGO Imperial TIE Fighter 75300

LEGO.com LEGO.com 580 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Imperial TIE Fighter 75300

Barn kan låtsas vara skurkarna från den klassiska Star Wars trilogin med denna coola LEGO klossversion av Imperial TIE Fighter (75300). Den fångar den autentiska, slimmade designen hos det ikoniska rymdskeppet i Imperiets flotta och har en öppningsbar LEGO minifigurcockpit och 2 kanoner med fjädermekanism.

Rolleksäventyr
Det finns också 2 LEGO minifigurer, en TIE Fighter-pilot med strålpistol och en stormtruppssoldat med strålgevär, plus en NI-L8-protokolldroid som inspirerar till roliga, kreativa rollekar och berättelser.

Star Wars-action i LEGO stil
LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av Star Wars ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer sedan 1999. Det har blivit ett enormt framgångsrikt tema med ett fantastiskt utbud av byggleksaker och de bästa presentidéerna för barn och fans i alla åldrar.

 • Fans kan bygga sin egen missilskjutande LEGO klossversion av den ikoniska Imperial TIE Fighter (75300) och återuppleva scener från den klassiska Star Wars trilogin med detta byggbara lekset.
 • Innehåller 2 LEGO Star Wars minifigurer: en TIE Fighter-pilot med strålpistol och en stormtruppssoldat med strålgevär, plus protokolldroiden NI-L8 för roliga rolleksäventyr.
 • TIE Fighter har en öppningsbar LEGO minifigurcockpit och 2 kanoner med fjädermekanism för actionspäckade lekar.
 • Detta set är perfekt att bygga på egen hand eller med vänner och familj och passar utmärkt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn och Star Wars fans från 8 år.
 • Modellen är 17 cm hög, 14 cm lång och 15 cm bred – en iögonfallande uppvisningsmodell i barnrummet mellan alla lekstrider.
 • Letar du efter en engagerande byggleksak till ett barn som är LEGO nybörjare? Detta Star Wars set med 432 delar innehåller tydliga instruktioner så att alla kan bygga på egen hand och med en Jedis självförtroende.
 • LEGO Star Wars set är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från sagan, iscensätta sina egna berättelser eller bara bygga och visa upp samlarmodellerna.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop – utan att behöva använda Kraften.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att uppfylla höga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Imperial TIE Fighter
SKU
75300
EAN
5702016913606
UPC
673419340137
Delar
432
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
580 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.