LEGO Trouble on Tatooine 75299

Stridsset inspirerat av ssong 2 av Star Wars: The Mandalorian

lego 75299 trouble on tatooine
 • 276 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75299 SKU

Barn kommer att älska att samarbeta med The Mandalorian och en Tusken Raider i massor av ökenuppdrag med setet LEGO Star Wars Trouble on Tatooine (75299). Det innehåller The Mandalorians speedercykel med en LEGO minifigursits och sadelväska till The Child, plus en byggbar Tusken-hydda och Tusken Raiders missilskjutande ballista som är ny för januari 2021. Rolleksaction. …

Läs mer...

Priser LEGO Trouble on Tatooine 75299

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 405 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Trouble on Tatooine 75299

Barn kommer att älska att samarbeta med The Mandalorian och en Tusken Raider i massor av ökenuppdrag med setet LEGO Star Wars Trouble on Tatooine (75299). Det innehåller The Mandalorians speedercykel med en LEGO minifigursits och sadelväska till The Child, plus en byggbar Tusken-hydda och Tusken Raiders missilskjutande ballista som är ny för januari 2021.

Rolleksaction
Denna grymma byggleksak innehåller LEGO minifigurerna The Mandalorian och Tusken Raider, LEGO figuren The Child (även kärleksfullt kallad Baby Yoda) och coola vapen som inspirerar till timmar av roliga rollekar. En fantastisk gåva till unga fans av Star Wars: The Mandalorian, som även innehåller tydliga instruktioner så att LEGO nybörjare kan njuta av byggupplevelsen.

En galax av glädje
Sedan 1999 har LEGO Koncernen återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet. LEGO Star Wars har blivit dess mest framgångsrika tema med massor av olika set som passar fans i alla åldrar.

 • Barn kan återskapa scener från säsong 2 av Star Wars: The Mandalorian och iscensätta egna speeder bike-åkande, missilskjutande stridsberättelser med byggleksaken Trouble on Tatooine (75299).
 • Innehåller LEGO minifigurerna The Mandalorian och Tusken Raider, med egna vapen för rolleksstrider, plus en LEGO figur av The Child (den populära karaktären som kärleksfullt kallas Baby Yoda).
 • Speedern har ett LEGO minifigursäte och en sadelväska där The Child kan sitta. Setet innehåller en byggbar Tusken-hydda med gömställe och missilskjutande ballista med fjädermekanism för minifiguren Tusken Raider.
 • Denna häftiga byggleksak är perfekt för lek på egen hand eller för att dela det roliga med vänner. Passar utmärkt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn från 7 år.
 • Speedern är 3 cm hög, 13 cm lång och 3 cm bred, och detta set är perfekt att kombinera med andra byggbara LEGO Star Wars lekset för kreativa lekar.
 • Funderar du på att köpa detta set med 277 delar till en LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller enkla illustrerade instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
 • Det finns LEGO Star Wars set som passar fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa kända scener, iscensätta sina egna berättelser i rollekar eller helt enkelt bygga och visa upp autentiska byggmodeller.
 • LEGO delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla för att lätt och säkert kunna sättas ihop varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Trouble on Tatooine
SKU
75299
EAN
5702016913989
Delar
276
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.