LEGO AT-AT vs Tauntaun Microfighters 75298

2 coola LEGO Star Wars Microfighters fr roliga strider

lego 75298 at at vs tauntaun microfighters
 • 205 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75298 SKU

Inspirera barn att återskapa slaget om Hoth från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka och iscensätta sina egna berättelser med byggsetet AT-AT vs- Tauntaun Microfighters (75298). Det innehåller snabbyggda, rörliga modeller av AT-AT Walker och Tauntaun som de 2 LEGO minifigurerna kan sitta på. Roliga rollekar. LEGO minifigurerna Luke Skywalker och AT-AT-förare har varsin knoppkanon och elektrokikare, …

Läs mer...

Priser LEGO AT-AT vs Tauntaun Microfighters 75298

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO AT-AT vs Tauntaun Microfighters 75298

Inspirera barn att återskapa slaget om Hoth från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka och iscensätta sina egna berättelser med byggsetet AT-AT vs- Tauntaun Microfighters (75298). Det innehåller snabbyggda, rörliga modeller av AT-AT Walker och Tauntaun som de 2 LEGO minifigurerna kan sitta på.

Roliga rollekar
LEGO minifigurerna Luke Skywalker och AT-AT-förare har varsin knoppkanon och elektrokikare, och Luke har sin ljussabel för häftiga stridslekar. Detta roliga, kreativa set innehåller tydliga instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med en Jedis självförtroende, och det kan kombineras med Millennium Falcon Microfighter (75295).

Välkommen till LEGO Star Wars universumet
I över två decennier har LEGO Koncernen skapat fantastiska, klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars. Denna byggleksak är en grym födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn och en introduktion till denna actionspäckade galax full av skoj.

 • Barn kan återskapa slaget om Hoth från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka och skapa sina egna berättelser med de snabbbyggda LEGO klossmodellerna AT-AT Walker och Tauntaun Microfighters.
 • Setet AT-AT vs. Tauntaun Microfighters (75298) innehåller 2 LEGO minifigurer: Luke Skywalker med en ljussabel och en AT-AT-förare. Varje figur har en knoppkanon och en elektrokikare.
 • Tauntaun och AT-AT har sittplats för en LEGO minifigur, och setet är perfekt att kombinera med Millennium Falcon Microfighter (75295) för extra stridsaction.
 • Den här grymma byggleksaken med 205 delar är den bästa födelsedagspresenten, julklappen eller oväntade belöningen för barn från 6 år och perfekt som introduktion till det roliga, kreativa LEGO Star Wars universumet.
 • Tauntaun är 7 cm hög, 9 cm lång och 5 cm bred. Med AT-AT och LEGO minifigurerna får detta set plats i ett barns ryggsäck för lek under resor.
 • Funderar du på att köpa detta byggbara lekset till ett ungt Star Wars fan som är LEGOnybörjare? Inga problem. Det innehåller enkla instruktioner så att de kan bygga på egen hand.
 • LEGO Star Wars byggleksaker är perfekta för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från Star Wars sagan, hitta på egna unika berättelser eller bara bygga och visa upp sina samlarmodeller.
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop LEGO klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och robusta.
 • LEGOklossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO AT-AT vs Tauntaun Microfighters
SKU
75298
EAN
5702016913972
Delar
205
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.