LEGO Resistance X-Wing 75297

LEGO Star Wars lra-sig-bygga-set fr unga hjltar

lego 75297 resistance x wing
 • 60 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75297 SKU

Låt små barn lära sig bygga och rollspela med denna LEGO Star Wars Resistance X-Wing (75297) för byggare från 4 år. Denna grymma byggleksak är en lättbyggd version av rymdskeppet från Star Wars: The Force Awakens och har utfällbara vingar för flyg- och landningsläge. LEGO minifiguren Poe Dameron, med en strålpistol, får plats i rymdskeppets …

Läs mer...

Priser LEGO Resistance X-Wing 75297

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Resistance X-Wing 75297

Låt små barn lära sig bygga och rollspela med denna LEGO Star Wars Resistance X-Wing (75297) för byggare från 4 år. Denna grymma byggleksak är en lättbyggd version av rymdskeppet från Star Wars: The Force Awakens och har utfällbara vingar för flyg- och landningsläge. LEGO minifiguren Poe Dameron, med en strålpistol, får plats i rymdskeppets öppningsbara cockpit och det finns plats bakom för LEGO droidfiguren BB-8.

Instructions PLUS
Kolla in den interaktiva guiden Instructions PLUS, tillgänglig i gratisappen LEGO Bygginstruktioner. Den har coola visningsverktyg för att zooma och rotera som gör det ännu mer givande för barn att bygga detta rymdskepp.

Välkommen till 4+
LEGO Star Wars 4+ byggseten ger små barn från 4 år den bästa introduktionen till LEGO byggande och Star Wars sagan. Med startklossbaser som hjälp kan de bygga fordon, byggnader och mer – på egen hand eller med hjälp av ett äldre syskon eller en vuxen – och börja leka på nolltid.

 • Ge yngre barn en fantastisk första upplevelse av LEGO Star Wars med byggleksaken Resistance X-Wing (75297), med ett startklosschassi för ett snabbt bygge så att all action kommer igång direkt.
 • Det byggbara rymdskeppet innehåller LEGO minifiguren Poe Dameron med strålpistol, plus LEGO droidfiguren BB-8 som inspirerar till kreativa rollekar.
 • X-Wing med öppningsbar cockpit för Poe Dameron, plats för BB-8 och vingar som kan fällas ut för flygläge.
 • Detta LEGO Star Wars startset med 60 delar är lätt att bygga och bygga om efter lekstrider och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn från 4 år.
 • Den här grymma, byggbara rymdskeppsleksaken är 5 cm hög, 15 cm lång och 19 cm bred, så att den lätt får plats i ett barns ryggsäck, redo för lek på resande fot.
 • Detta är en perfekt byggmodell för små barn som vill lära sig att bygga på egen hand eller med hjälp av ett äldre syskon eller en vuxen.
 • Gör det extra spännande att bygga detta rymdskepp för barn med Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera.
 • LEGO Star Wars 4+ byggleksaker ger barn en rolig introduktion till Star Wars universumet och hjälper dem att lära sig bygga och utveckla sin kreativitet genom lek.
 • LEGO delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är konsekventa, lätta att sätta ihop och robusta – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar är testade till max för att säkerställa att de uppfyller några av de strängaste säkerhetsstandarderna på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Resistance X-Wing
SKU
75297
EAN
5702016912661
UPC
673419340120
Delar
60
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.