LEGO Darth Vader Meditation Chamber 75296

Den frsta LEGO klossmodellen av Darth Vaders meditationskammare

lego 75296 darth vader meditation chamber
 • 663 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75296 SKU

”You have failed me for the last time, Admiral .. ” Återupplev en dramatisk scen från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka när du bygger den första LEGO klossmodellen någonsin av Darth Vader Meditation Chamber (75296). Luta dig tillbaka och njut av kvalitetstid när du fördjupar dig i den givande byggprocessen och återskapar massor av autentiska …

Läs mer...

Priser LEGO Darth Vader Meditation Chamber 75296

Lego.com LEGO.com 629 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Darth Vader Meditation Chamber 75296

”You have failed me for the last time, Admiral ... ” Återupplev en dramatisk scen från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka när du bygger den första LEGO klossmodellen någonsin av Darth Vader Meditation Chamber (75296). Luta dig tillbaka och njut av kvalitetstid när du fördjupar dig i den givande byggprocessen och återskapar massor av autentiska detaljer. Kammaren kan öppnas och stängas precis som den riktiga och har en stor skärm, kontrollpaneler, ett roterande säte för Darth Vader och en plats där general Veers kan stå mittemot honom.

Byggd för att visas upp
Detta set innehåller LEGO minifigurer av Darth Vader och general Veers. En namnskylt fulländar en iögonfallande uppvisningsmodell som är den perfekta storleken att visa upp på en hylla eller ett skrivbord och kommer att förhöja inredningen i ditt hem eller på din arbetsplats.

Imponerande present
Detta högkvalitativa set ingår i en samling LEGO Star Wars byggset för vuxna och blir en rolig, kreativ present till dig själv, Star Wars fans eller LEGO byggare.

 • Hitta ditt byggzen och återupplev en ikonisk scen från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka när du bygger den första LEGO klossmodellen någonsin av Darth Vader Meditation Chamber (75296).
 • Denna bygg- och uppvisningsmodell innehåller 2 LEGO Star Wars minifigurer: Darth Vader och general Veers med en strålpistol.
 • Kammaren kan öppnas och stängas som den äkta varan och har ett roterande säte för Darth Vader, en stor skärm, kontrollpaneler, en knopp som general Veers kan stå på, plus en namnskylt.
 • Detta set ingår i en serie byggbara LEGO Star Wars samlarmodeller för uppvisning.
 • Detta grymma set med 663 delar erbjuder en givande byggupplevelse och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla Star Wars entusiaster, erfarna LEGO byggare eller hobbyfantaster.
 • Denna byggbara modell är 18 cm hög, 16 cm bred och 19 cm djup. Den kräver inte mycket plats för att visas upp men kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig.
 • Köper du detta set till ett passionerat Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Oroa dig inte. Det innehåller enkla instruktioner så att alla kan bygga med en Jediriddares självförtroende.
 • Det här LEGO Star Wars setet för vuxna ingår i en samling högkvalitativa byggset utformade för den kräsna hobbyentusiasten som gillar gör-det-själv-projekt för att slappna av på ett roligt och kreativt sätt.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är säkra att sätta ihop för robusta byggen. Så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Darth Vader Meditation Chamber
SKU
75296
EAN
5702016974348
Delar
663
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.