LEGO Millennium Falcon Microfighter 75295

En Millennium Falcon som r rolig att bygga fr yngre barn

lego 75295 millennium falcon microfighter
 • 101 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75295 SKU

Ge ett barn en oväntad överraskning med denna LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter (75295). Denna grymma klossbyggda leksak är baserad på det ikoniska fordonets design från den klassiska Star Wars trilogin och har 2 knoppkanoner och ett LEGO minifigursäte. Setet innehåller också LEGO minifiguren Han Solo med strålpistol så att barn kan rollspela som …

Läs mer...

Priser LEGO Millennium Falcon Microfighter 75295

Lego.com LEGO.com 90 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Millennium Falcon Microfighter 75295

Ge ett barn en oväntad överraskning med denna LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter (75295). Denna grymma klossbyggda leksak är baserad på det ikoniska fordonets design från den klassiska Star Wars trilogin och har 2 knoppkanoner och ett LEGO minifigursäte. Setet innehåller också LEGO minifiguren Han Solo med strålpistol så att barn kan rollspela som rebellhjälten under sina lekäventyr.

Lätt att bygga
Det finns steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga på egen hand. Denna byggmodell kan också perfekt kombineras med setet AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) för extra stridsaction.

LEGO Star Wars universumet
Sedan 1999 har LEGO Koncernen återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet. LEGO Star Wars har blivit dess mest framgångsrika tema med ett brett utbud av byggleksaker som är perfekta presenter till barn och fans i alla åldrar.

 • Yngre barn kan rollspela som rebellhjälten från Star Wars i sina egna berättelser med denna snabbyggda LEGO Microfighter version av Millennium Falcon från den klassiska Star Wars trilogin.
 • Millennium Falcon Microfighter (75295) har en sittplats för LEGO minifiguren Han Solo och 2 knoppkanoner för roliga, kreativa lekar. Han Solo har också en strålpistol.
 • Detta byggbara lekset kan enkelt kombineras med setet AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) för ännu fler lekalternativ.
 • Denna hållbara byggleksak med 101 delar är lätt att bygga – och bygga om efter strider – vilket gör den perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller rolig överraskning till kreativa barn från 6 år.
 • Denna Microfighter är 4 cm hög, 8 cm lång och 7 cm bred – en kompakt storlek som gör den lätt att packa ner i ett barns ryggsäck, redo för lek på resande fot.
 • Funderar du på att köpa detta set till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
 • LEGO Star Wars byggset är häftiga för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från Star Wars sagan, hitta på egna äventyr och/eller visa upp sina byggbara samlarmodeller.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop – utan att behöva använda Kraften.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Millennium Falcon Microfighter
SKU
75295
EAN
5702016912654
Delar
101
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.