LEGO Mos Eisley Cantina 75290

Bygg och visa upp din egen Mos Eisley Cantina!

lego 75290 mos eisley cantina scaled
 • 3187 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75290 SKU

Njut av egentid och återupplev ikoniska ögonblick från Star Wars: Nytt hopp med den fantastiska uppvisningsmodellen LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina (75290). Det här setet med 3 187 delar i Master Builder Series innehåller värdshuset med massor av autentiska detaljer till glädje för alla fans, plus fästbara byggnader för att återskapa en stadsscen från Mos …

Läs mer...

Priser LEGO Mos Eisley Cantina 75290

LEGO.com LEGO.com -4% 4 650 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 5 590 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Mos Eisley Cantina 75290

Njut av egentid och återupplev ikoniska ögonblick från Star Wars: Nytt hopp med den fantastiska uppvisningsmodellen LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina (75290). Det här setet med 3 187 delar i Master Builder Series innehåller värdshuset med massor av autentiska detaljer till glädje för alla fans, plus fästbara byggnader för att återskapa en stadsscen från Mos Eisley.

Bygg och visa upp
Det här uppslukande bygget är ett fantastiskt sätt att koppla av och hänge dig åt din passion för Star Wars. En Dewback LEGO figur och 2 Landspeeders fulländar det här underbara modellen. Väck scenen från Tatooine till liv med 21 LEGO minifigurer, inklusive Luke Skywalker, Han Solo och C-3PO, nya (för oktober 2020) Ponda Baba, Garindan och Labria, plus en R2-D2 LEGO droidfigur.

Ditt nästa gör-det-själv-projekt
Det här byggsetet levereras med tydliga instruktioner så att du kan njuta av varje steg i det här praktiska gör-det-själv-projektet. Det här byggsetet är ett av en mängd LEGO Star Wars set och blir en fantastisk present till dig själv, Star Wars fans och hobbyentusiaster i ditt liv.

 • Fördjupa dig i ett utmanande bygge och återskapa sedan klassiska scener från Star Wars: Nytt hopp med den mycket detaljerade uppvisningsmodellen LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina (75290) i Master Builder Series.
 • Det här byggsetet innehåller 21 LEGO minifigurer, inklusive Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan och Labria, plus en R2-D2 LEGO droidfigur och en Dewback LEGO figur för att väcka Tatooines värdshus till liv.
 • Värdshuset har ett avtagbart tak för enkel åtkomst till de olika båsen så att du kan utforska de många autentiska detaljerna och iscensätta historier med hjältarna och en rad smugglare, prisjägare och utomjordingar.
 • Det perfekta sättet att släppa stressen. Det här Star Wars byggsetet med 3 187 delar är underbar gåva till dig själv eller en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till Star Wars fantasten eller hobbyentusiasten i ditt liv.
 • Den byggbara modellen Mos Eisley Cantina är 19 cm hög, 52 cm bred och 58 cm djup när den öppnas upp. Tillsammans med de fästbara byggnaderna och 2 Landspeeders blir det en fantastisk uppvisningsmodell.
 • Inga batterier behövs – det här setet ger en praktisk och medveten byggupplevelse med LEGO klossar. Ta en välförtjänt paus och njut av att återskapa en ikonisk Star Wars miljö.
 • Innehåller enkla instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp, plus ett illustrerat häfte om setet, modelldesignern och de Star Wars berättelser som inspirerade till det.
 • Det här LEGO Star Wars setet för vuxna är en del av en samling inspirerande LEGO byggset som är designade för dig, den kräsna hobbyentusiasten, som letar efter nästa roliga och kreativa gör-det-själv-projekt.
 • Sedan 1958 har LEGO byggklossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. Du behöver inte använda Kraften!
 • LEGO klossar och delar testas och analyseras noggrant så att alla Star Wars byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna på planeten jorden – och i varje galax!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Mos Eisley Cantina
SKU
75290
EAN
5702016663495
Delar
3187
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
4 850 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.