LEGO AT-AT 75288

Klassisk LEGO Star Wars AT-AT Walker fr stridslekar

lego 75288 at at scaled
 • 1267 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75288 SKU

Återupplev slaget om Hoth och andra klassiska scener från Star Wars trilogin med denna AT-AT (75288) LEGO byggleksak för barn! Olika sektioner på denna AT-AT kan öppnas upp för enkel lek, och den har kanoner med fjädermekanism, plus en speeder bike inuti. Fans kommer att älska de autentiska detaljerna, till exempel vinschen som kan användas …

Läs mer...

Priser LEGO AT-AT 75288

Proshop.se Proshop.se -14% 1 670 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 950 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 522 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO AT-AT 75288

Återupplev slaget om Hoth och andra klassiska scener från Star Wars trilogin med denna AT-AT (75288) LEGO byggleksak för barn! Olika sektioner på denna AT-AT kan öppnas upp för enkel lek, och den har kanoner med fjädermekanism, plus en speeder bike inuti. Fans kommer att älska de autentiska detaljerna, till exempel vinschen som kan användas för att dra upp Luke och hans värmedetonator.

Imperiet mot rebellalliansen
Detta actionspäckade set innehåller 6 LEGO minifigurer – Luke Skywalker, general Veers, 2 AT-AT-förare och 2 snötruppssoldater. Alla har egna vapen, inklusive Lukes ljussabel och snösoldaternas lavettvapen, som inspirerar till Star Wars rollekar. En fantastisk present till alla LEGO Star Wars samlare, och perfekt för både lek på egen hand och i grupp.

Massor av kärlek för LEGO Star Wars set!
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet i mer än två decennier och LEGO Star Wars har blivit ett enormt framgångsrikt tema. Visst låter det fantastiskt?

 • Alla som gillar den klassiska Star Wars trilogin och tv-spelet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kommer att älska att återskapa stridsaction från slaget om Hoth med denna detaljerade, rörliga LEGO klossversion av den ikoniska AT-AT (75288) Walker.
 • Denna roliga, kreativa byggleksak för barn innehåller 6 LEGO Star Wars minifigurer – Luke Skywalker, general Veers, 2 AT-AT-förare och 2 snötruppssoldater, var och en med egna vapen för att iscensätta strider mellan Imperiet och rebellalliansen.
 • Denna AT-AT har en cockpit för 3 LEGO minifigurer, utfällbara paneler, kanoner med fjädermekanism, en speeder bike, vinsch, lucka på undersidan där Luke kan kasta in värmedetonatorn och många fler detaljer för realistiska, kreativa lekar.
 • Detta set med 1 267 delar set är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till pojkar och flickor från 10 år som kan se fram emot en givande byggutmaning och timmar av lek på egen hand eller i grupp.
 • Denna AT-AT är 34 cm hög, 38 cm lång och 15 cm bred. Fans kan också köra den i tv-spelet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
 • Inga batterier behövs för detta Star Wars AT-AT Walker byggset – det byggs enbart med LEGO klossar och drivs av barns fantasi, för obegränsade galaktiska äventyr och kreativa lekar.
 • Funderar du på att köpa denna häftiga byggleksak till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Den levereras med steg-för-steg-instruktioner så att barn kan ta sig an den komplexa byggutmaningen med självförtroendet på topp.
 • LEGO Star Wars byggleksaker är perfekta för barn och vuxna fans som vill bygga, visa upp och återskapa klassiska scener från Star Wars eller hitta på egna roliga uppdrag. Det finns något för alla!
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna så att du kan vara säker på att klossarna i detta byggset passar ihop perfekt.
 • LEGO klossar och delar värms , krossas, tappas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje actionfyllt Star Wars set uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna här på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO AT-AT
SKU
75288
EAN
5702016617320
UPC
673419318532
Delar
1267
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
1 950 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.