LEGO Armored Assault Tank (AAT) 75283

LEGO Star Wars: The Clone Wars AAT fr stridslekar

lego 75283 armored assault tank aat scaled
 • 286 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75283 SKU

Barn kan njuta av timmar av episk stridsaction med byggsetet LEGO Star Wars: The Clone Wars Armored Assault Tank (AAT) (75283). Denna AAT har massor av realistiska detaljer som inspirerar till roliga, kreativa lekar, inklusive öppningsbara luckor och plats inuti för stridsdroiderna, LEGO minifigurer, 2 kanoner med fjädermekanism och ett roterande kanontorn med höjbar kanon. 501:a …

Läs mer...

Priser LEGO Armored Assault Tank (AAT) 75283

Lego.com LEGO.com 499 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Armored Assault Tank (AAT) 75283

Barn kan njuta av timmar av episk stridsaction med byggsetet LEGO Star Wars: The Clone Wars Armored Assault Tank (AAT) (75283). Denna AAT har massor av realistiska detaljer som inspirerar till roliga, kreativa lekar, inklusive öppningsbara luckor och plats inuti för stridsdroiderna, LEGO minifigurer, 2 kanoner med fjädermekanism och ett roterande kanontorn med höjbar kanon.

501:a legionen mot stridsdroiderna!
Detta actionspäckade set innehåller 2 LEGO Star Wars minifigurer – Ahsoka Tano och Ahsokas klonsoldat – LEGO figurerna AAT-förardroid och stridsdroid, och olika vapen som inspirerar till rollekar. Denna byggleksak är en grym presentidé för att utöka varje LEGO Star Wars fans samling och passar lika bra att leka med på egen hand som i grupp.

Star Wars action i LEGO stil!
LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars sedan 1999. Det har blivit ett enormt framgångsrikt tema med en fantastisk variation av set som glädjer fans i alla åldrar.

 • Återskapa spännande strider mellan 501:a legionen och stridsdroiderna från Star Wars: The Clone Wars med den häftiga LEGO byggleksaken Armored Assault Tank (AAT) för barn (75283).
 • Detta set innehåller 2 LEGO Star Wars minifigurer – Ahsoka Tano och Ahsokas klonsoldat – LEGO figurerna AAT-förardroid och stridsdroid, och coola vapen som 2 ljussablar för att skapa spännande rollekar.
 • Byggleksaken AAT har många coola funktioner som inspirerar till stridslekar, till exempel 2 kanoner med fjädermekanism, ett roterande kanontorn med höjbar kanon och öppningsbara luckor fram och på kanontornet så att stridsdroiderna kan placeras inuti.
 • Denna byggleksak med 286 delar är perfekt som julklapp och erbjuder en rolig, givande byggutmaning för pojkar och flickor från 7 år. Den kan enkelt kombineras med andra LEGO Star Wars set för ännu fler kreativa lekar.
 • Byggleksaken AAT är 12 cm hög, 21 cm lång och 14 cm bred. Fans kan också styra fordonet i tv-spelet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga för extra kreativa lekar.
 • Detta byggset drivs av kreativa barns fritänkande fantasi – inga batterier behövs – så de galaktiska äventyren behöver aldrig ta slut, oavsett om barnen bygger och leker på egen hand eller tillsammans med familj och vänner!
 • Letar du efter den bästa byggleksaken till ett barn som är LEGO nybörjare? Detta Star Wars: The Clone Wars set innehåller enkla, tryckta instruktioner så att barn kan bygga på egen hand ... och känna sig lika grymma som en Jedi!
 • LEGO Star Wars byggset är perfekta för barn (och vuxna fans) som vill bygga och visa upp modellerna, återskapa scener från den minnesvärda sagan om Star Wars och skapa sina egna unika berättelser.
 • Ända sedan 1958 har LEGO klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att behöva använda Kraften!
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt så att du kan vara säker på att detta LEGO Star Wars AAT set uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Armored Assault Tank (AAT)
SKU
75283
EAN
5702016617276
UPC
673419318488
Delar
286
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.