LEGO 501st Legion Clone Troopers 75280

Star Wars AT-RT Walker och BARC Speeder fr spnnande stridsaction

lego 75280 501st legion clone troopers scaled
 • 285 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75280 SKU

Iscensätt en storslagen strid mellan klonsoldaterna från 501:a legionen och separatistarméns stridsdroider. Håll utkik efter droiderna från cockpiten i AT-RT med elektrokikaren. Starta en attack med BARC Speeder och avfyra knoppkanonerna. Slå tillbaka med stridsdroidernas kanoner. Vem kommer att segra i detta spännande LEGO Star Wars äventyr? Det är upp till dig.Barn kan rolleka som …

Läs mer...

Priser LEGO 501st Legion Clone Troopers 75280

Lego.com LEGO.com 258 kr Se
Amazon.se Amazon.se 671 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO 501st Legion Clone Troopers 75280

Iscensätt en storslagen strid mellan klonsoldaterna från 501:a legionen och separatistarméns stridsdroider. Håll utkik efter droiderna från cockpiten i AT-RT med elektrokikaren. Starta en attack med BARC Speeder och avfyra knoppkanonerna. Slå tillbaka med stridsdroidernas kanoner. Vem kommer att segra i detta spännande LEGO Star Wars äventyr? Det är upp till dig.

 • Barn kan rolleka som en klonsoldat från 501:a legionen och återuppleva spännande action från Star Wars: The Clone Wars med detta LEGO Star Wars actionset (75280), med en AT-RT Walker och BARC Speeder.
 • Detta LEGO Star Wars byggset innehåller 4 LEGO minifigurer: 3 klonsoldater och en jetsoldat med jetpack från 501:a legionen som är nya för 2020, plus 2 stridsdroider och vapen för strider.
 • AT-RT Walker har en färgskala som är ny för augusti 2020, rörliga ben, knoppkanon, fästen för ettgevär och elektrokikare, och BARC Speeder har 2 knoppkanoner som inspirerar till kreativa lekar.
 • Detta byggset med 285 delar är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till pojkar och flickor från 7 år. De 2 fordonen kan också köras i tv-spelet LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
 • Den kompakta och robusta LEGO Star Wars AT-RT Walker är 17 cm hög, 9 cm lång och 8 cm bred – lagom stor att packa ner i ett barns ryggsäck tillsammans med BARC Speeder för lekar på resande fot.
 • Inga batterier behövs till denna grymma byggleksak för barn – den består enbart av LEGO klossar och drivs av barns fantasi, så att all action aldrig tar slut.
 • Funderar du på att köpa detta Star Wars byggset till en LEGO nybörjare? Inga problem. Det levereras med tydliga, illustrerade instruktioner. Öppna lådan och kör igång!
 • LEGO Star Wars byggleksaker är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från sagan om Star Wars, hitta på egna galaktiska äventyr eller visa upp samlarmodeller.
 • Sedan 1958 har LEGO klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna så att de är robusta och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att behöva använda Kraften!
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna på vår planet – och i galaxer långt, långt borta!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO 501st Legion Clone Troopers
SKU
75280
UPC
673419318457
Delar
285
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
258 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.