LEGO Boba Fett Helmet 75277

LEGO Star Wars Boba Fett Helmet samlarmodell fr uppvisning!

lego 75277 boba fett helmet scaled
 • 625 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75277 SKU

Bygg och visa upp en LEGO klon av en av galaxens dödligaste prisjägare med modellsetet Boba Fett Helmet (75277)! Det är en superbra LEGO Star Wars present till vuxna fans och erbjuder en utmanande byggupplevelse för erfarna LEGO byggare, med hjälmens välkända form och autentiska detaljer som vackert återskapas med LEGO klossar. Bygg för att visa …

Läs mer...

Priser LEGO Boba Fett Helmet 75277

Lego.com LEGO.com 749 kr Se
Amazon.se Amazon.se 952 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Boba Fett Helmet 75277

Bygg och visa upp en LEGO klon av en av galaxens dödligaste prisjägare med modellsetet Boba Fett Helmet (75277)! Det är en superbra LEGO Star Wars present till vuxna fans och erbjuder en utmanande byggupplevelse för erfarna LEGO byggare, med hjälmens välkända form och autentiska detaljer som vackert återskapas med LEGO klossar.

Bygg för att visa upp
Den byggbara LEGO Boba Fett samlarmodellen har en basplatta med en namnskylt så att du kan visa upp den hemma, på jobbet eller var du vill i galaxen. För ännu en byggutmaning, kolla in LEGO Star Wars modellsetet Stormtrooper Helmet (75276), som är nytt för januari 2020.

Star Wars action för alla!
LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars sedan 1999. LEGO Star Wars har blivit ett mycket framgångsrikt tema, med ett stort utbud av byggset som gläder fans i alla åldrar, så varför inte vara med?

 • Hylla en av de mest skräckinjagande prisjägarna i Star Wars universumet och utmana dina LEGO byggkunskaper för att bygga den häftiga modellen av Boba Fetts hjälm (75277) att visa upp.
 • De autentiska detaljerna på denna modell av Boba Fetts hjälm är vackert återskapade med LEGO klossar. När den visas upp på sitt ställ med namnskylt kommer denna modell att väcka minnen av spännande Star Wars scener.
 • Denna modell av Boba Fetts hjälm är en del av en serie med LEGO Star Wars samlarmodeller – kolla också in Stormtrooper Helmet (75276).
 • Den bästa födelsedagspresenten, julklappen eller överraskningen till Star Wars fans från 18 år och alla erfarna LEGO byggare. Star Wars Boba Fett Helmet med 625 delar erbjuder ett utmanande byggprojekt.
 • LEGO Star Wars Boba Fett Helmet är 21 cm hög, 11 cm bred och 11 cm djup – den tar inte upp mycket plats men dess slående detaljer kommer garanterat att glädja alla Star Wars fans.
 • Detta coola, batterifria byggset för kreativa vuxna erbjuder ett stresslindrande, avslappnande bygge. Så, ta en paus och hitta ditt byggfokus för att bygga en fantastisk Star Wars uppvisningsmodell!
 • Funderar du på att köpa Boba Fetts hjälm till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det levereras med tydliga steg-för-steg-instruktioner så att vem som helst kan ta sig an den komplexa byggutmaningen med självförtroendet på topp.
 • LEGO Star Wars byggset är perfekta för barn och vuxna fans som vill bygga och visa upp modellerna, återskapa klassiska Star Wars filmscener eller hitta på egna spännande berättelser. Det finns något för alla!
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och lätta att sätta ihop.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att detta LEGO Star Wars set uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden (och i galaxer långt, långt borta!).

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Boba Fett Helmet
SKU
75277
UPC
673419318433
Delar
625
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.