LEGO 75274 TIE Fighter Pilot Helmet

Svårt att hitta

Cool LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot Helmet att samla och visa upp!

lego 75274 tie fighter pilot helmet
 • 724 Delar
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75274 SKU

Utmana dina byggkunskaper och väck minnen från klassiska Star Wars stridsscener med denna LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot Helmet (75274) att bygga och visa upp! En fantastisk present till Star Wars fantaster från 18 år och erfarna LEGO byggare, med ikoniska konturer och detaljer som vackert återskapats med LEGO klossar och klistermärken. Bygg och …

Läs mer...

Priser LEGO 75274 TIE Fighter Pilot Helmet

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO 75274 TIE Fighter Pilot Helmet

Utmana dina byggkunskaper och väck minnen från klassiska Star Wars stridsscener med denna LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot Helmet (75274) att bygga och visa upp! En fantastisk present till Star Wars fantaster från 18 år och erfarna LEGO byggare, med ikoniska konturer och detaljer som vackert återskapats med LEGO klossar och klistermärken.

Bygg och visa upp
Denna Star Wars samlarhjälm har en bas med namnskylt och kommer garanterat att dra till sig uppmärksamhet både hemma och på kontoret. Och kolla in de andra byggbara LEGO Star Wars modellerna som är nya för maj 2020 – Stormtrooper Helmet (75276) och Boba Fett Helmet (75277).

En galax full av skoj!
Sedan 1999 har LEGO Koncernen återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet. LEGO Star Wars är dess mest framgångsrika tema, med ett stort utbud av set att leka med och visa upp som kommer att glädja fans i alla åldrar.

 • Visa upp dina byggkunskaper i elitklass genom att bygga denna snygga Star Wars TIE Fighter-pilothjälm (75274). En underbar uppvisningsmodell som kommer att glädja alla fans med massor av vackra LEGO klossbyggda detaljer.
 • Den ikoniska designen hos en TIE Fighter-pilothjälm återges med LEGO klossar och klistermärken och väcker minnen av episka Star Wars filmscener, och basen med namnskylt gör den till en cool uppvisningsmodell.
 • Detta LEGO set ingår i en serie med byggbara LEGO Star Wars samlarmodeller – kolla även in Stormtrooper Helmet (75276) och Boba Fett Helmet (75277).
 • Detta Star Wars byggset med 723 delar ger en fördjupande, utmanande byggupplevelse för erfarna LEGO byggare och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskningsgåva till alla Star Wars fans från 18 år.
 • Denna TIE Fighter-pilothjälm är 19 cm hög, 13 cm bred och 15 cm djup – den kräver inte mycket plats för uppvisning men dess snygga, autentiska detaljer kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig!
 • Inga batterier behövs! Samlarbyggleksaken LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot Helmet erbjuder ett avstressande bygge med enbart LEGO klossar. Så koppla av och njut av att skapa en vacker uppvisningsmodell!
 • Ska du köpa detta coola byggset till ett Star Wars fan som är LEGO nybörjare? Oroa dig inte. Det levereras med enkla instruktioner så att de kan öppna lådan och ta sig an det komplexa bygget med självförtroendet i topp.
 • Det finns ett brett utbud av LEGO Star Wars set för fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa scener från filmerna, hitta på egna storslagna berättelser eller bara bygga och visa upp de fantastiska modellerna.
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de passar ihop perfekt.
 • LEGO klossar och delar krossas, vrids, tappas, värms och analyseras för att säkerställa att denna roliga Star Wars byggleksak uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden (och i alla andra galaxer!).

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO TIE Fighter Pilot Helmet
SKU
75274
EAN
5702016617207
Delar
724
Tema
LEGO Star Wars
Ålder
18+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.