LEGO Yoda 75255

Bygg och visa upp en riktig LEGO Star Wars legend Yoda!

lego 75255 yoda
  • 1771 Delar
  • LEGO Star Wars Tema
  • 75255 SKU

Utöka samlingen med två Yoda LEGO Star Wars karaktärer i ett set! Den intrikata modellen 75255 av den mäktiga jedimästaren Yoda är baserad på karaktären från Star Wars: Klonerna anfaller och har rörligt huvud och rörliga ögonbryn, fingrar och tår, och Yodas ikoniska gröna ljussabel. Denna LEGO Star Wars figur har också en faktaskylt med …

Läs mer...

Priser LEGO Yoda 75255

Lego.com LEGO.com 860 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Yoda 75255

Utöka samlingen med två Yoda LEGO Star Wars karaktärer i ett set! Den intrikata modellen 75255 av den mäktiga jedimästaren Yoda är baserad på karaktären från Star Wars: Klonerna anfaller och har rörligt huvud och rörliga ögonbryn, fingrar och tår, och Yodas ikoniska gröna ljussabel. Denna LEGO Star Wars figur har också en faktaskylt med detaljer om Yoda och ett ställ där den medföljande minifiguren Yoda med ljussabel kan stå, vilket gör setet till ett perfekt samlarobjekt för alla Star Wars fans.

  • Med intrikata detaljer, rörligt huvud och rörliga ögonbryn, fingrar och tår, Yodas gröna ljussabel, plus en faktaskylt med information om jedimästaren och ett ställ till den medföljande minifiguren Yoda med ljussabel.

  • Detta Star Wars: Klonerna anfaller samlarobjekt är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller bara som Star Wars present för alla tillfällen.
  • Samla två Yoda LEGO Star Wars karaktärer i ett set!
  • LEGO Star Wars Yoda figuren med ljussabel är 41 cm hög.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Yoda
SKU
75255
EAN
5702016370775
UPC
673419304405
Delar
1771
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
860 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.