LEGO Vattnets gåva 71756

Spektakulrt LEGO NINJAGO ubtsset

lego 71756 vattnets gava
 • 1159 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71756 SKU

Spännande strider på havsbotten utkämpas med den här LEGO Hydro Bounty från den omåttligt populära NINJAGO-serien. Fordonet är fyllt med spektakulära och imponerande detaljer som gör att du kan uppleva spännande äventyr. Vad sägs om två fjäderladdade skyttar, utfällbara vingar och två miniubåtar? Setet innehåller också inte mindre än tio minifigurer. Både de goda Scuba Kai, …

Läs mer...

Priser LEGO Vattnets gåva 71756

Lego.com LEGO.com 1 329 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 656 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Vattnets gåva 71756

Spännande strider på havsbotten utkämpas med den här LEGO Hydro Bounty från den omåttligt populära NINJAGO-serien. Fordonet är fyllt med spektakulära och imponerande detaljer som gör att du kan uppleva spännande äventyr. Vad sägs om två fjäderladdade skyttar, utfällbara vingar och två miniubåtar?

Setet innehåller också inte mindre än tio minifigurer. Både de goda Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole och Scuba Lloyd och den onda prins Kalmaar, en Maaray-vakt och två Wu Bots finns i setet. Det kommer att bli en stänkta strider på havsbotten.

Opptäck alla detaljer

LEGO 71756 Hydro Bounty är ett imponerande LEGO set med 1159 byggstenar. Med den kan du bygga ett undervattensfartyg som är 59 centimeter långt, 15 centimeter högt och 30 centimeter brett. Det blir ett riktigt blickfång i barnrummet. Fartyget är dessutom fullt av fina detaljer, vilket gör det ännu mer utmanande att spela med setet.

Den avtagbara mecha, cockpit som går att öppna och de utfällbara vingarna garanterar massor av lekglädje. Dessutom är fartyget dekorerat i detalj. Små byggare kommer stolt att visa upp sitt byggnadsarbete för sina vänner.

Start din egen Ninjago LEGO-samling

LEGO Hydro Bounty är inte den första, och förmodligen inte heller den sista, LEGO NINJAGO byggsatsen. Bland annat kommer vattendraken och det oändliga havets tempel från samma NINJAGO-serie, nämligen NINJAGO: Seabound.

Det finns också byggsatser från andra NINJAGO-serier, till exempel Jungled Dragon, City Gardens och Flint Robot. Genom att kombinera de olika uppsättningarna kan du skapa ditt eget NINJAGO-universum. Spela upp dina favoritavsnitt och strider eller hitta på egna nya NINJAGO-äventyr.

Dessutom ser alla uppsättningar imponerande ut, så du kan också sätta dem i ditt rum som dekoration. Alla dina vänner kommer säkert att vilja komma och leka med dina LEGO NINJAGO-satser!

 • LEGO NINJAGO Vattnets gåva (71756) är ett actionfyllt ubåtslekset med spännande funktioner för ninjafans som vill iscensätta fängslande undervattensberättelser.
 • Innehåller 10 minifigurer från tv-serien NINJAGO: Seabound: dykar-Kai, dykar-Cole, dykar-Jay, dykar-Lloyd, dykar-Zane och dykar-Nya, prins Kalmaar, en Maaray-vakt och 2 Wu Bots.
 • Vattnets gåva har 2 kanoner med fjädermekanism, 2 utfällbara vingar, en öppningsbar cockpit och en avtagbar robot, och den transporterar 2 coola miniubåtar.
 • Denna leksaksubåt med 1 159 delar är en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn från 9 år som de stolt kommer att vilja ta med till lekstunder med kompisar.
 • Vattnets gåva är 15 cm hög, 59 cm lång och 30 cm bred – den perfekta storleken att leka med hemma eller visa upp mellan alla lekstunder.
 • Håll utkik efter fler NINJAGO set inspirerade av tv-serien NINJAGO: Seabound, som Vattendrake (71754), Lloyds vattenrobot (71750) och Det oändliga havets tempel (71755).
 • LEGO NINJAGO innehåller en fantastisk samling detaljerade lekset som alla barn skulle vara stolta över att äga. Seten lär dem om ninjavärden som mod, självuppoffring och familj samtidigt som de har roligt.
 • I över sex årtionden har LEGO klossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop och dra isär varje gång – ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller strikta säkerhetsstandarder, vilket innebär att barn är i trygga händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vattnets gåva
SKU
71756
EAN
5702016912340
UPC
673419339216
Delar
1159
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
1 329 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.