LEGO Vattendrake 71754

Hpnadsvckande LEGO NINJAGO undervattenslekset med drake

lego 71754 vattendrake
 • 737 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71754 SKU

Barn kan iscensätta fantastiska berättelser från tv-serien NINJAGO: Seabound med det mycket detaljerade leksetet Vattendrake (71754). Den imponerande draken har rörliga vingar, huvud, käke, ben och hals och en rörlig svans som kan användas som vapen, för timmar av berikande lekar för barn. Premiumleksaker för barn. Drakleksaken innehåller 5 minifigurer: NRG Nya, dykar-Zane med simfötter, prins …

Läs mer...

Priser LEGO Vattendrake 71754

Lego.com LEGO.com 699 kr Se
Proshop.se Proshop.se 781 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 165 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Vattendrake 71754

Barn kan iscensätta fantastiska berättelser från tv-serien NINJAGO: Seabound med det mycket detaljerade leksetet Vattendrake (71754). Den imponerande draken har rörliga vingar, huvud, käke, ben och hals och en rörlig svans som kan användas som vapen, för timmar av berikande lekar för barn.

Premiumleksaker för barn
Drakleksaken innehåller 5 minifigurer: NRG Nya, dykar-Zane med simfötter, prins Kalmaar och 2 farliga Maaray-vakter så att barn kan iscensätta spännande strider för att lägga beslag på den värdefulla vågamuletten. Det finns också en miniubåt med cockpit för dykar-Zane, och ett displayställ för amuletten.

Grymma leksaker som imponerar på kompisar
LEGO NINJAGO leksaker erbjuder en flykt till en rolig fantasivärld full av action, där fantasifulla barn kan samarbeta med sina ninjahjältar i de oändliga striderna för att skydda NINJAGO City. Ninjafans och deras vänner kan välja att leka med ett stort utbud av byggleksaker, som mäktiga robotar, detaljerade skepp och supersnabba jetplan.

 • Leksetet LEGO NINJAGO Vattendrake (71754) innehåller en mycket rörlig leksaksdrake för ninjafans som vill återskapa action från tv-serien NINJAGO: Seabound för oändliga timmar av rolig lek.
 • Innehåller 5 minifigurer: NRG Nya, dykar-Zane, prins Kalmaar och 2 Maaray-vakter, som alla är beväpnade med coola vapen för att ge barns rollekar en extra dimension.
 • Drakleksaken har mycket rörliga vingar, ben, svans, hals, öppningsbar mun och rörlig svans som kan användas som vapen för att besegra Maaray-vakterna.
 • Setet innehåller också en miniubåt med öppningsbar cockpit för dykar-Zane, plus den värdefulla vågamuletten som kan visas upp i ett ställ på havsbotten.
 • Detta mycket detaljerade ninjalekset för barn från 9 år är fullspäckat med funktioner och minifigurer och är en premiumleksak som garanterat kommer att imponera på kompisar.
 • Vattendraken är 14 cm hög, så att barn stolt kan visa upp den i sitt sovrum efter att ha besegrat Maaray-vakterna på slagfältet.
 • Håll utkik efter fler set inspirerade av tv-serien NINJAGO: Seabound, som Lloyds vattenrobot (71750), Det oändliga havets tempel (71755) och Vattnets gåva (71756).
 • LEGO NINJAGO är ett fantastiskt sortiment med kreativa leksaker för både lek och uppvisning som ger små ninjor chansen att fly till en spännande fantasivärld.
 • I över sex årtionden har LEGO klossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop och dra isär varje gång – ninjans färdigheter och styrka behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller strikta säkerhetsstandarder, så barn är i trygga händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vattendrake
SKU
71754
EAN
5702016912326
UPC
673419339193
Delar
737
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
699 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.