LEGO Elddrakens anfall 71753

Actionspckad flygande LEGO NINJAGO drakleksak

lego 71753 elddrakens anfall
 • 563 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71753 SKU

Ninjafans kommer att älska att iscensätta luftäventyr från säsong 1 av LEGO NINJAGO tv-serien med det uppdaterade leksetet Elddrakens anfall (71753). Den imponerande draken är perfekt för inspirerande rolleksaction med sin rörliga käke, ben, svans och vingar. Garanterad spänning för passionerade ninjafans. Detta byggbara lekset innehåller 4 coola minifigurer, ninjorna Kai, Zane och Nya Legacy, plus …

Läs mer...

Priser LEGO Elddrakens anfall 71753

Lego.com LEGO.com 649 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Elddrakens anfall 71753

Ninjafans kommer att älska att iscensätta luftäventyr från säsong 1 av LEGO NINJAGO tv-serien med det uppdaterade leksetet Elddrakens anfall (71753). Den imponerande draken är perfekt för inspirerande rolleksaction med sin rörliga käke, ben, svans och vingar.

Garanterad spänning för passionerade ninjafans
Detta byggbara lekset innehåller 4 coola minifigurer, ninjorna Kai, Zane och Nya Legacy, plus deras skräckinjagande fiende Wyplash, så att barn kan iscensätta episka strider mellan gott och ont. Helt ny för juni 2021 är den gyllene samlarminifiguren Nya Legacy med ett ställ för att fira 10 år av NINJAGO lekset.

Unika leksaker för fantasifulla byggare
LEGO NINJAGO leksaker erbjuder barn en flykt till en fantasivärld full av fantastisk action, där de kan samarbeta med sina hjältar för att ta sig an en rad skräckinjagande skurkar när de leker med en fantastisk samling byggset, inklusive robotar, motorcyklar och drakar.

 • Leksetet LEGO NINJAGO Elddrakens anfall (71753) innehåller en mycket rörlig leksaksdrake för att ge fantasifulla barn timmar av högtflygande äventyr.
 • Ninjalekset med 4 minifigurer från säsong 1 av NINJAGO tv-serien: ninjorna Nya, Kai och Zane, plus den onda skelettgeneralen Wyplash, alla beväpnade med coola vapen.
 • Den detaljerade flygande leksaksdraken har rörlig käke, svans, ben och vingar, och en sadel på ryggen där barn kan placera ninjaminifigurerna när de rider in i strid.
 • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Nya Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO leksaker.
 • Håll utkik efter fler gyllene samlarminifigurer i 5 andra NINJAGO set, som Elementturneringen (71735), Stenkanon (71736), X-1 Ninjamobil (71737) och Ultraljudsfarkost (71739).
 • Detta draklekset med 563 delar är en givande bygguppgift för barn från 8 år och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp.
 • Draken är 27 cm hög, 27 cm lång och 59 cm bred när den står på bakbenen med vingarna utspridda. Leksaken passar perfekt för både lek och uppvisning.
 • LEGO NINJAGO har en vacker samling byggset som fängslar barns fantasi och hjälper dem att lära sig positiva värden genom rollek.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär. Ninjafärdigheter och styrka behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga säkerhetsstandarder, så att du kan vara säker på att dina barn är i säkra händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Elddrakens anfall
SKU
71753
EAN
5702016912319
UPC
673419339186
Delar
563
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.