LEGO Ninjornas ubåtsspeeder 71752

Fantastisk NINJAGO bil och ubt i 2-i-1-ninjaleksak

lego 71752 ninjornas ubatsspeeder
 • 356 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71752 SKU

Barn kan ge liv åt den actionfyllda tv-serien LEGO NINJAGO: Seabound genom att återskapa scener med Ninjornas undervattensspeeder (71752). Detta 2-i-1-fordon kan förvandlas till en bil eller en ubåt och har en avtagbar drönare, 2 knoppkanoner och öppningsbar cockpit. Unika leksaker som uppmuntrar till kreativt byggande. Detta ninjalekset innehåller 4 minifigurer: dykar-Jay och dykar-Cole, båda med …

Läs mer...

Priser LEGO Ninjornas ubåtsspeeder 71752

Lego.com LEGO.com 499 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Ninjornas ubåtsspeeder 71752

Barn kan ge liv åt den actionfyllda tv-serien LEGO NINJAGO: Seabound genom att återskapa scener med Ninjornas undervattensspeeder (71752). Detta 2-i-1-fordon kan förvandlas till en bil eller en ubåt och har en avtagbar drönare, 2 knoppkanoner och öppningsbar cockpit.

Unika leksaker som uppmuntrar till kreativt byggande
Detta ninjalekset innehåller 4 minifigurer: dykar-Jay och dykar-Cole, båda med undervattensutrustning och simfötter, och 2 Maaray-vakter med coola vapen. Barn kan iscensätta låtsasstrider på land eller under vattnet för att se vem som lägger beslag på vågamuletten som ingår i setet.

Grymma leksaker för ninjafans
NINJAGO byggseten transporterar barn till en rolig fantasivärld där de kan samarbeta med sina ninjahjältar och lära sig om deras positiva värden och strida mot skurkar. De kan ha kul i denna berikande värld med ett fantastiskt utbud av leksaker, inklusive drakar, bilar och robotar.

 • LEGO NINJAGO Ninjornas undervattensspeeder (71752) är ett briljant 2-i-1-fordon som kan vara antingen en bil eller en ubåt för att ge barn oändliga spännande lekalternativ.
 • Ninjaleksaken innehåller 4 minifigurer: dykar-Jay och dykar-Cole, båda med simfötter, som strider mot 2 Maaray-vakter i en kamp om vågamuletten som ingår i setet.
 • Amfibiebilen har en avtagbar drönare, öppningsbar cockpit med plats för minifigurerna och 2 knoppkanoner för timmar av roliga rollekar för fantasifulla barn.
 • Detta ninjalekset för byggare från 8 år är en givande byggutmaning för barn som sedan kan ha kul när de leker med en unik leksak som garanterat kommer att imponera på deras kompisar.
 • Ninjabilen är 7 cm hög, 27 cm lång och 12 cm bred – den perfekta storleken för barn att leka med hemma eller ta med till lekstunder.
 • Håll utkik efter fler NINJAGO set inspirerade av tv-serien, som Lloyds vattenrobot (71750), Det oändliga havets tempel (71755) och Vattendrake (71754).
 • LEGO NINJAGO byggset hjälper barn att kliva bort från skärmarna för att uppleva roliga äventyr och lära sig om ninjavärden som mod och familj.
 • I över sex årtionden har LEGO klossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjans färdigheter och styrka behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga säkerhetsstandarder, så att du kan känna dig lugn för att ditt barn är i trygga händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ninjornas ubåtsspeeder
SKU
71752
EAN
5702016912302
UPC
673419339179
Delar
356
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.