LEGO Lloyds vattenrobot 71750

Grymt LEGO NINJAGO lekset med robot

lego 71750 lloyds vattenrobot
 • 228 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71750 SKU

Ninjafans kan ha kul med oändliga lekar när de återskapar scener från tv-serien NINJAGO: Seabound med den supercoola Lloyds vattenrobot (71750). Ninjaleksetet innehåller en rörlig robot med ett stort svärd i ena handen och en hydraulisk klo i den andra för att inspirera till cool rolleksaction. Kreativa leksaker för fantasiäventyr. Undervattensleksetet innehåller 2 minifigurer: dykar-Lloyd med …

Läs mer...

Priser LEGO Lloyds vattenrobot 71750

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Lloyds vattenrobot 71750

Ninjafans kan ha kul med oändliga lekar när de återskapar scener från tv-serien NINJAGO: Seabound med den supercoola Lloyds vattenrobot (71750). Ninjaleksetet innehåller en rörlig robot med ett stort svärd i ena handen och en hydraulisk klo i den andra för att inspirera till cool rolleksaction.

Kreativa leksaker för fantasiäventyr
Undervattensleksetet innehåller 2 minifigurer: dykar-Lloyd med mask, lufttub och simfötter, och den lömska Maaray-vakten. Barn kan iscensätta sina egna äventyr för att se vem av de två stridande som tar hem vågamuletten som också ingår i setet.

LEGO set för utvecklande lek.
NINJAGO lekseten låter barn fly till en fantastisk fantasivärld där de kan lära sig mer om ninjornas värden – mod, självuppoffring och familj – genom berikande rollekar. De kan välja att iscensätta sina egna påhittade berättelser med ett fantastiskt utbud av coola leksaker, inklusive drakar, robotar och fordon.

 • LEGO NINJAGO Lloyds vattenrobot (71750) är ett fantastiskt undervattenslekset med en rörlig robot för barn som får uppleva timmar av spännande äventyr.
 • Ninjalekset med 2 minifigurer: dykar-Lloyd med mask, lufttub och simfötter, och en Maaray-vakt. Paret kan strida om den värdefulla vågamuletten som också ingår i setet.
 • Leksaksroboten har rörliga ben, en cockpit som kan öppnas så att Lloyd kan sitta inuti, ett stort svärd i ena handen och en hydraulisk klo i den andra för häftiga undervattensstrider.
 • Detta stridslekset erbjuder en givande byggupplevelse och är en fantastisk, oväntad belöning till ninjagalna barn från 7 år.
 • Den imponerande roboten är 17 cm hög – den perfekta portabla storleken att leka med hemma eller ta med vart som helst.
 • Upptäck andra set baserade på tv-serien NINJAGO: Seabound, som Ninjornas undervattensspeeder (71752), Vattendrake (71754), Vattnets gåva (71756) och Det oändliga havets tempel (71755).
 • LEGO NINJAGO innehåller en fantastisk samling roliga lekset som hjälper barn att kliva bort från skärmarna och lära sig positiva livsfärdigheter genom fantasifulla rollekar.
 • I över sex årtionden har LEGO klossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjans färdigheter och styrka behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga säkerhetsstandarder, så att du kan känna dig lugn för ditt barns säkerhet.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lloyds vattenrobot
SKU
71750
EAN
5702016912296
UPC
673419339162
Delar
228
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.