LEGO Sista flygturen med Ödets gåva 71749

Ett roligt lekset med ett skepp som uppmuntrar krleken till byggande

lego 71749 sista flygturen med odets gava
 • 147 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71749 SKU

Barn kan lära sig att bygga med det vackra setet Sista flygturen med Ödets gåva (71749). Byggsetet är fullspäckat med funktioner – ett skepp, en vattenskoter, en drake med rörliga vingar, en skattkista och en ö med fängelse och 4 minifigurer. Lär dig bygga med LEGO 4+. Denna LEGO leksak har utformats särskilt för att ge …

Läs mer...

Priser LEGO Sista flygturen med Ödets gåva 71749

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Sista flygturen med Ödets gåva 71749

Barn kan lära sig att bygga med det vackra setet Sista flygturen med Ödets gåva (71749). Byggsetet är fullspäckat med funktioner – ett skepp, en vattenskoter, en drake med rörliga vingar, en skattkista och en ö med fängelse och 4 minifigurer.

Lär dig bygga med LEGO 4+
Denna LEGO leksak har utformats särskilt för att ge barn från 4 år en fantastisk bygg- och lekupplevelse. I lådan innehåller varje påse med klossar en modell och en karaktär att bygga så att barn snabbt kan komma igång med all action. Det finns också en startkloss som ger en delvis färdigbyggd bas för att komma igång med byggandet.

Skoj för hela familjen
LEGO 4+ set är ett utmärkt sätt för vuxna att ha kul och bygga med sina barn. De medföljande enkla bildinstruktionerna är perfekta för att hjälpa barn genom byggprocessen. Setet innehåller också Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner. Denna interaktiva guide innehåller verktyg för att zooma och rotera samt ett spökläge för att hjälpa barn att få ut det mesta av upplevelsen.

 • LEGO NINJAGO Sista flygturen med Ödets gåva (71749) introducerar småbarn till byggande innan de återskapar ninjaberättelser med detta LEGO lekset med skepp och massor av spännande funktioner.
 • Leksetet innehåller 4 minifigurer – ninjorna Kai, Zane och Jay och deras fiende spökninjan Karenn – plus en startkloss så att lekarna kan komma igång snabbt.
 • Skeppet Ödets gåva har foliesegel, roterande raketmotorer, skeppsratt, avtagbar vattenskoter och ett ankare på en kedja för att verkligen sätta fart på barns fantasi.
 • Leksetet innehåller också en drake med vingar som rör sig när barn trycker på dess rygg. Det finns också en sadel som ninjaminifiguren kan rida i.
 • En fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till passionerade ninjafans från 4 år som vill lära sig bygga med LEGO klossar.
 • Skeppet Ödets gåva är 21 cm högt, 32 cm långt och 12 cm brett – den perfekta storleken för barn att leka med hemma eller var som helst.
 • Enkla bildinstruktioner guidar barn genom hela byggprocessen.
 • Barn kan göra sin byggupplevelse ännu bättre med digitala Instructions PLUS. Med spökläge och verktyg för att zooma och rotera blir byggandet en del av det roliga.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga säkerhetsstandarder, så att barn är i säkra händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Sista flygturen med Ödets gåva
SKU
71749
EAN
5702016912708
UPC
673419339414
Delar
147
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.