LEGO Havsstrid med katamaran 71748

LEGO NINJAGO stridsset med leksaksbt

lego 71748 havsstrid med katamaran
 • 780 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71748 SKU

Spännande havsäventyr väntar alla ninjafans med det unika och supercoola leksetet LEGO NINJAGO Havsstrid med katamaran (71748). En av de 2 medföljande katamaranerna kan delas till 3 olika leksaksbåtar, en med ett minifängelse, så att barn har allt de behöver för timmar av fantasifulla lekar. NINJAGO premiumset. Denna ninjaleksak innehåller 6 minifigurer: Island Jay, Island Kai …

Läs mer...

Priser LEGO Havsstrid med katamaran 71748

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Proshop.se Proshop.se 776 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 971 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Havsstrid med katamaran 71748

Spännande havsäventyr väntar alla ninjafans med det unika och supercoola leksetet LEGO NINJAGO Havsstrid med katamaran (71748). En av de 2 medföljande katamaranerna kan delas till 3 olika leksaksbåtar, en med ett minifängelse, så att barn har allt de behöver för timmar av fantasifulla lekar.

NINJAGO premiumset
Denna ninjaleksak innehåller 6 minifigurer: Island Jay, Island Kai och Island Zane och deras fiender hövding Mammatus, åskväktaren och jordväktaren, alla beväpnade med olika vapen, som spjut, svärd och sköldar, för att förstärka all stridsaction.

Bästa presenterna för kreativa lekar
NINJAGO leksaker öppnar en värld full av spännande äventyr. Små byggare kommer att älska att bygga dessa coola leksaker innan de slår följe med sina ninjahjältar för att lära sig viktiga livsfärdigheter när de strider mot onda skurkar med ett fantastiskt utbud av drakar, robotar och tempel.

 • LEGO NINJAGO Havsstrid med katamaran (71748) är ett actionfyllt ninjalekset med 2 katamaraner, varav en som kan delas i 3 båtar, så att barn kan iscensätta spännande uppgörelser till havs.
 • Innehåller 6 minifigurer från NINJAGO tv-serien: Island Jay, Island Zane och Island Kai, som tar sig an hövdingen Mammatus, jordväktaren och åskväktaren – alla med coola vapen!
 • Väktarnas stridskatamaran har 2 kanoner med fjädermekanism och kan delas i 3 separata båtar, en med ett minifängelse för ninjorna och en med 2 knoppkanoner och en kista med diamanter.
 • Ninjornas egen katamaran har 2 kanoner med fjädermekanism och kan fällas upp till hastighetsläge och fällas tillbaka till stridsläge.
 • Detta stridsset med 780 delar erbjuder en rolig byggupplevelse för barn från 9 år och blir en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp som kommer att imponera på vänner.
 • Väktarnas katamaran är 22 cm hög, 33 cm lång och 24 cm bred – en perfekt storlek för uppvisning i barnrummet mellan alla lekstrider.
 • Håll utkik efter fler NINJAGO set inspirerade av tv-serien, som Lloyds djungelmotorcykel (71745), Djungeldrake (71746) och Väktarnas by (71747).
 • LEGO NINJAGO erbjuder en fantastisk samling coola lekset som varje ninjafans blir stolt över att äga och som ger positiva livskunskaper genom spännande äventyr med ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av några av världens mest högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller strikta säkerhetsstandarder, vilket betyder att barn är i trygga händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Havsstrid med katamaran
SKU
71748
EAN
5702016889284
UPC
673419336857
Delar
780
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.