LEGO Väktarnas by 71747

Spektakulrt LEGO NINJAGO lekset med tema

lego 71747 vaktarnas by
 • 632 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71747 SKU

Ninjafans som gillar action kommer att älska att återskapa scener från LEGO NINJAGO tv-serien med leksetet Väktarnas by (71748). Denna fantastiskt detaljerade ninjaleksak innehåller ett fängelse inuti en drakmun, dolda vapen och en fälla som lämnar en karaktär hängande i ett träd. Presenter som verkligen imponerar på barn!. Setet innehåller 5 minifigurer – Island Cole, Jay …

Läs mer...

Priser LEGO Väktarnas by 71747

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Väktarnas by 71747

Ninjafans som gillar action kommer att älska att återskapa scener från LEGO NINJAGO tv-serien med leksetet Väktarnas by (71748). Denna fantastiskt detaljerade ninjaleksak innehåller ett fängelse inuti en drakmun, dolda vapen och en fälla som lämnar en karaktär hängande i ett träd.

Presenter som verkligen imponerar på barn!
Setet innehåller 5 minifigurer – Island Cole, Jay och Kai, hövding Mammatus och åskväktaren – var och en med coola vapen så att barn kan iscensätta roliga strider när de försöker lägga beslag på den värdefulla stormamuletten. Stenpelaren högst upp på setet kan också delas till 3 olika monsterkaraktärer.

Coola leksaker för barn
LEGO NINJAGO stridsleksaker låter barn ta en paus från sina skärmar och dyka ner i en värld full av fantasiaction. Här kan de lära sig viktiga livsfärdigheter och samarbeta med sina hjältar för att strida mot onda skurkar med ett fantastiskt utbud av ninjaleksaker, inklusive drakar, robotar och tempel.

 • LEGO NINJAGO Väktarnas by (71747) innehåller en detaljerad och interaktiv djungelhåla där barn kan återskapa fantastiska stridsscener.
 • Innehåller 5 minifigurer: Island Cole, Island Jay, Island Kai, hövding Mammatus och jordväktaren, alla med coola vapen från LEGO NINJAGO tv-serien.
 • Ninjaleksetet har en fängelsecell inuti ett drakhuvud, en farlig fälla kamouflerad som ett löv, dolda vapen och en stenpelare som kan delas i 3 karaktärer.
 • Detta lekset med 632 delar är en rolig byggupplevelse för barn från 8 år och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till alla som älskar ninjor.
 • Väktarnas by är 22 cm hög, 19 cm lång och 29 cm bred – ett set som garanterat kommer att imponera på vänner när det visas upp i barnrummet.
 • Håll utkik efter fler NINJAGO set inspirerade av tv-serien, som Lloyds djungelmotorcykel (71745), Djungeldrake (71746) och Havsstrid med katamaran (71748).
 • LEGO NINJAGO innehåller en fantastisk samling coola leksaker så att barn får uppleva timmar av fantasifulla lekar samtidigt som de får viktiga livskunskaper i äventyr med sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller några av de högsta säkerhetsstandarderna i världen, så dina barn är i trygga händer med LEGO lekset.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Väktarnas by
SKU
71747
EAN
5702016889680
Delar
632
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.