LEGO Djungeldrake 71746

Fantastiskt LEGO NINJAGO draklekset

lego 71746 djungeldrake
 • 506 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71746 SKU

Låt barn spela upp spännande scener från LEGO NINJAGO tv-serien med det supercoola ninjaleksetet Djungeldrake (71746). Med mycket rörliga vingar, ben och svans, öppningsbar mun plus en sadel där ninjan kan sitta inspirerar den till de bästa fantasifulla lekarna. Cool ninjaleksak för barn. Drakleksaken innehåller 4 minifigurer, Island Lloyd, Island Zane, PoulErik och åskväktare, alla beväpnade …

Läs mer...

Priser LEGO Djungeldrake 71746

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Djungeldrake 71746

Låt barn spela upp spännande scener från LEGO NINJAGO tv-serien med det supercoola ninjaleksetet Djungeldrake (71746). Med mycket rörliga vingar, ben och svans, öppningsbar mun plus en sadel där ninjan kan sitta inspirerar den till de bästa fantasifulla lekarna.

Cool ninjaleksak för barn
Drakleksaken innehåller 4 minifigurer, Island Lloyd, Island Zane, PoulErik och åskväktare, alla beväpnade med vapen så att barn kan iscensätta spännande strider för att ta hem stormamuletten. Det finns också en surfbräda med skjutfunktion som gör striderna ännu roligare.

Gåvor som imponerar på vänner
LEGO NINJAGO leksaker är perfekta som presenter till barn som vill fly till en spännande och uppslukande fantasivärld där de kan samarbeta med sina hjältar för att strida mot onda skurkar. Ninjafans kan leka med ett fantastiskt utbud av roliga leksaker, inklusive drakar, jetplan och fordon.

 • Leksetet LEGO NINJAGO Djungeldrake (71746) innehåller en fantastisk rörlig drake så att barn kan återskapa scener från tv-serien eller hitta på egna spännande berättelser.
 • Innehåller 4 minifigurer från LEGO NINJAGO tv-serien: Island Lloyd, Island Zane, PoulErik och jordväktaren, var och en med coola vapen som gör stridslekarna ännu häftigare.
 • Leksaksdrake med mycket rörliga vingar, ben och svans, öppningsbar mun och en avtagbar sadel så att ninjorna kan rida på draken i spännande strider.
 • Setet innehåller också en cool surfbräda med segel och skjutfunktion som imponerar på lekkamrater och skapar ännu fler alternativ i barnens ninjastrider.
 • Detta coola byggbara lekset är en mycket eftertraktad födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år som älskar ninjor och kreativa lekar.
 • Djungeldraken är 15 cm hög, 30 cm lång och 17 cm bred, så att barn stolt kan visa upp den i sitt sovrum mellan alla lekstrider.
 • Håll utkik efter fler NINJAGO set inspirerade av tv-serien, inklusive Lloyds djungelmotorcykel (71745), Väktarnas by (71747) och Havsstrid med katamaran (71748).
 • LEGO NINJAGO innehåller en fantastisk samling coola leksaker för lek och uppvisning som låter barn lära sig positiva livsfärdigheter under spännande äventyr tillsammans med ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller strikta säkerhetsstandarder, vilket betyder att barn är i trygga händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Djungeldrake
SKU
71746
EAN
5702016889673
UPC
673419336673
Delar
506
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.