LEGO Lloyds djungelmotorcykel 71745

Unikt NINJAGO 2-i-1-lekset med motorcykel och surfbrda

lego 71745 lloyds djungelmotorcykel
 • 183 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71745 SKU

Barn kommer att älska att återskapa actionscener från LEGO NINJAGO tv-serien med fantastiska Lloyds djungelmotorcykel (71745). 2-i-1-fordonet har 2 knoppkanoner, öppningsbar cockpit, fungerande fjädring och en flygare som kan tas loss och användas som surfbräda. Unika leksaker för fantasiäventyr Ninjaleksetet innehåller 3 minifigurer: Island Lloyd, Island Nya och en jordväktare så att barn kan skapa sina egna …

Läs mer...

Priser LEGO Lloyds djungelmotorcykel 71745

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Proshop.se Proshop.se 255 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Lloyds djungelmotorcykel 71745

Barn kommer att älska att återskapa actionscener från LEGO NINJAGO tv-serien med fantastiska Lloyds djungelmotorcykel (71745). 2-i-1-fordonet har 2 knoppkanoner, öppningsbar cockpit, fungerande fjädring och en flygare som kan tas loss och användas som surfbräda.

Unika leksaker för fantasiäventyr

Ninjaleksetet innehåller 3 minifigurer: Island Lloyd, Island Nya och en jordväktare så att barn kan skapa sina egna djungellekar och havsäventyr. Dessa karaktärer kan iscensätta strider mellan varandra för att se vem som vinner den värdefulla stormamuletten som också ingår i detta set.

Toppenleksaker för ninjafans

NINJAGO lekset uppmuntrar barn att ta en paus från skärmarna och utveckla viktiga livsfärdigheter genom handgripliga lekar, på egen hand eller med vänner. En värld full av spännande äventyr öppnas med ett fantastiskt utbud av ninjaleksaker, inklusive drakar, robotar och fordon.

 • LEGO NINJAGO Lloyds djungelmotorcykel (71745) är ett grymt 2-i-1-ninjafordon med en ninjamotorcykel och en surfbräda som ger barn en hel värld av lekmöjligheter.
 • Ninjaleksak med 3 minifigurer, Island Lloyd och Island Nya, beväpnade med ett vapen var för att strida mot jordväktaren som har ett coolt spjut och en sköld.
 • Motorcykeln har fungerande fjädring, öppningsbar cockpit för Island Lloyd, plus en avtagbar flygare som förvandlas till en surfbräda som Island Nya kan susa in i stridenpå.
 • Detta ninjalekset ger barn från 7 år en rolig bygguppgift och passar perfekt som present till barn som förtjänar en speciell belöning.
 • Motorcykeln är 16 cm hög, 21 cm lång och 6 cm bred – den perfekta portabla storleken att leka med hemma eller på resande fot.
 • Håll utkik efter fler NINJAGO set inspirerade av tv-serien, inklusive Djungeldrake (71746), Väktarnas by (71747) och Havsstrid med katamaran (71748).
 • LEGO NINJAGO innehåller en fantastisk samling lekset som hjälper barnatt ta en paus från sina skärmar och lära sig positiva livsfärdigheter när de njuter av fantasifulla rollekar.
 • I över sex decennier har LEGO byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga säkerhetsstandarder så att du kan vara säker på att dina barn är i säkra händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lloyds djungelmotorcykel
SKU
71745
EAN
5702016889239
UPC
673419336574
Delar
183
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.