LEGO Overlords drake 71742

Supercoolt LEGO NINJAGO draklekset

lego 71742 overlords drake
 • 372 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71742 SKU

Unga ninjor kan återskapa actionfyllda scener från säsong 2 av LEGO NINJAGO tv-serien med leksetet Overlords drake (71742). Draken har rörliga ben, huvud och vingar med svärd och kan ställas i olika positioner för att inspirera till roliga rollekar. Oändlig spänning för unga byggare. Den rörliga draken har 2 medföljande minifigurer, ninjan gyllene Lloyd beväpnad med …

Läs mer...

Priser LEGO Overlords drake 71742

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Overlords drake 71742

Unga ninjor kan återskapa actionfyllda scener från säsong 2 av LEGO NINJAGO tv-serien med leksetet Overlords drake (71742). Draken har rörliga ben, huvud och vingar med svärd och kan ställas i olika positioner för att inspirera till roliga rollekar.

Oändlig spänning för unga byggare
Den rörliga draken har 2 medföljande minifigurer, ninjan gyllene Lloyd beväpnad med ett katanasvärd på ryggen och Overlord med ett vasst svärd, så att barn får allt de behöver för att iscensätta spännande strider i skyn och på marken i denna klassiska strid mellan gott och ont.

Unika leksaker för kreativa barn
LEGO NINJAGO leksakerna erbjuder en värld full av skoj där barn kan resa till en spännande fantasivärld och samarbeta med sina hjältar i striden mot ett gäng onda skurkar när de leker med en fantastisk samling coola leksaker, inklusive drakar, jetplan och fordon.

 • LEGO NINJAGO Legacy Overlords drake (71742) lekset med en cool och mycket rörlig drake som barn kan leka med i timmar.
 • Imponerande draklekset med 2 minifigurer från säsong 2 av LEGO NINJAGO tv-serien: Overlord beväpnad med ett svärd och den gyllene ninjan Lloyd med ett katanasvärd på ryggen.
 • Denna roliga drakleksak har rörligt huvud, ben och vingar med svärd så att NINJAGO fans kan skapa actionfyllda berättelser i luften eller på marken.
 • Detta stridslekset erbjuder en givande byggupplevelse för barn från 7 år och är den perfekta LEGO presenten som hjälper dem att uppfylla drömmen om att bli ninja.
 • Overlords drake är 12 cm hög, 46 cm lång och 45 cm bred – den ser imponerande ut när den visas upp i barnrummet mellan alla lekstrider.
 • LEGO NINJAGO innehåller en fantastisk samling coola lekset som barn kan ha roligt med samtidigt som de får positiva livskunskaper genom spännande äventyr med sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats avmaterial av högsta kvalitet för att säkerställa att de kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller strikta säkerhetsstandarder, så att barnen är i trygga händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Overlords drake
SKU
71742
EAN
5702016974539
Delar
372
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.