LEGO NINJAGO Citys trädgårdar 71741

Spektakulrt LEGO NINJAGO ninjalekset

lego 71741 ninjago citys tradgardar
  • 5686 Delar
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 71741 SKU

För tio år sedan väcktes LEGO Ninjagos spännande värld till liv. En spännande värld full av ninjor, skurkar och blodiga äventyr. För att fira Ninjago-världens tioårsjubileum släpper LEGO setet Ninjago City Gardens den 14 januari 2021. LEGO 71741 är ett set fullt av överraskningar. Drömmen för alla Ninjago-fans. Förvånar dig med detaljerna Ninjago City Gardens-setet är fullt …

Läs mer...

Priser LEGO NINJAGO Citys trädgårdar 71741

Proshop.se Proshop.se -12% 3 659 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 4 000 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 4 495 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO NINJAGO Citys trädgårdar 71741

För tio år sedan väcktes LEGO Ninjagos spännande värld till liv. En spännande värld full av ninjor, skurkar och blodiga äventyr. För att fira Ninjago-världens tioårsjubileum släpper LEGO setet Ninjago City Gardens den 14 januari 2021. LEGO 71741 är ett set fullt av överraskningar. Drömmen för alla Ninjago-fans.

Förvånar dig med detaljerna

Ninjago City Gardens-setet är fullt av intressanta, överraskande och förtrollande detaljer. Du får inte bara ett ninjahus som är minst tre våningar högt, Ninjago City Gardens har också en glassbar, ett museum och en riktig ninjakommandocentral. Ett gömt rum har till och med lagts till. Kan du hitta den?

Setet är modulärt, vilket innebär att du enkelt kan ta isär varje våning. På så sätt kan du enkelt komma åt allting, för att beundra det eller, naturligtvis, för att leka med det. LEGO 71741 består av inte mindre än 5685 delar. Här hittar du de sötaste accessoarerna och de vackraste detaljerna med anknytning till ninjas historia.

Kombinera med andra uppsättningar

För några år sedan släppte LEGO Ninjago City och Ninjago City Docks. Båda uppsättningarna var baserade på Ninjago-filmen och var oerhört populära bland Ninjago- och LEGO-fans. Satserna kan kopplas samman och skapa ännu mer bygg- och lekglädje. Det är detta som LEGO bygger vidare på med Ninjago City Gardens.

LEGO 71741 kan också kopplas till de andra Ninjago City-satserna. Detta kommer säkert att väcka mycket nostalgi hos äldre Ninjago LEGO-fans, men även för nya fans kan detta säkert öka spelglädjen.

Förutom Ninjago City-setterna har LEGO släppt ännu fler Ninjago LEGO-setterna genom åren. Naturligtvis passar de här uppsättningarna också bra ihop med Ninjago City Gardens. Fördjupa dig helt i den här spännande världen och hitta på de mest spännande ninjaäventyren.

Stunder av bygg- och spelglädje

Även om du bara har Ninjago City Gardens har du mer än tillräckligt att bygga. Ninjahuset är hela 73 centimeter högt, 44 centimeter långt och 33 centimeter brett. Detta gör konstruktionen till ett riktigt blickfång och garanterar många timmars byggglädje.

För att öka det roliga ytterligare får du inte mindre än 19 minifigurer med setet. Alla ninjor och några av deras allierade finns i lådan. Den mest speciella minifiguren i LEGO 71741 är den exklusiva gyllene Wu Legacy. Den här figuren skapades speciellt för att hedra Ninjagos tioårsjubileum och du hittar den bara i det här setet. Ett måste för sanna Ninjago-fans.

En oförglömlig födelsedagspresent

Ninjago City Gardens är det perfekta sättet att fira den älskade världens tioårsdag. De många detaljerna, de roliga minifigurerna och storleken på setet gör rättvisa åt Ninjago-världens storlek och inverkan.

Det är en ganska komplicerad uppsättning att bygga, så det finns en åldersangivelse på 14+ på kartongen. Men det här byggprojektet är också mycket lämpligt för vuxna eller Ninjago-fans. Är du redo att känna dig som en riktig ninja?

  • Det spektakulära leksetet NINJAGO Citys trädgårdar (71741) innehåller ett tredelat ninjahus att bygga och leka med eller visa upp för att fira NINJAGO världens 10-årsjubileum.
  • Detta huslekset innehåller 19 fantastiska minifigurer för ännu mer rollekar, inklusive unge Lloyd, Kai, Zane, Urban Cole, Urban Jay, Urban Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei och Tito.
  • Modellen är fullpackad med rum, som en glassbutik, Chens nudelrestaurang, ett ninjakontrollrum och ett museum, med massor av tillbehör och detaljer inspirerade av ninjornas rika historia.
  • Var och en av modellens tre våningar kan lyftas av för enkel actionlek, och det finns en stege som kan dras upp och ner på baksidan.
  • Detta ninjalekset innehåller 5 685 delar och är en fantastisk födelsedagspresent till hängivna NINJAGO eller LEGO fans och kan vara en rolig upplevelse för föräldrar att dela med sina barn.
  • Ninjahuset är 73 cm högt, 44 cm långt och 33 cm brett och kommer garanterat att imponera när det visas upp.
  • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Wu Legacy för att fira 10-årsjubileet för LEGO NINJAGO leksaker.
  • LEGO NINJAGO har en fantastisk samling coola leksaker för lek och uppvisning, inklusive robotar, drakar, bilar och båtar.
  • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de enkelt kan dras isär. Ninjafärdigheter behövs inte!
  • LEGO byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen, så dina barn är i trygga händer med LEGO lekset.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO NINJAGO Citys trädgårdar
SKU
71741
UPC
673419339407
Delar
5686
Tema
LEGO NINJAGO
Ålder
14+ år
LEGO pris
4 150 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.