LEGO Jays elektrorobot 71740

Ett bygg- och lekset fr NINJAGO strider

lego 71740 jays elektrorobot
 • 106 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71740 SKU

Barn kan utveckla sina byggfärdigheter och spela upp roliga scener från säsong 4 av LEGO NINJAGO tv-serien med Jays elektrorobot (71740). Med en rörlig robot, ninjabil, spindelleksak och ett ställ för de gyllene svärden kan barn uppleva timmar av ninjaäventyr. Lär dig bygga med LEGO NINJAGO. Denna coola ninjaleksak är speciellt utformad för att ge unga …

Läs mer...

Priser LEGO Jays elektrorobot 71740

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Jays elektrorobot 71740

Barn kan utveckla sina byggfärdigheter och spela upp roliga scener från säsong 4 av LEGO NINJAGO tv-serien med Jays elektrorobot (71740). Med en rörlig robot, ninjabil, spindelleksak och ett ställ för de gyllene svärden kan barn uppleva timmar av ninjaäventyr.

Lär dig bygga med LEGO NINJAGO
Denna coola ninjaleksak är speciellt utformad för att ge unga byggare från 4 år en fantastisk lekupplevelse. Varje klosspåse i lådan innehåller en komplett modell och karaktär att bygga så att barn snabbt kan komma igång med all action. Det finns också en startkloss som ger en delvis färdigbyggd bas som gör det lätt att börja bygga.

Kul för hela familjen
LEGO 4+ set är det perfekta sättet för vuxna att bygga med barn. Det är snabbt och enkelt att komma igång – setet har en steg-för-steg-pappersguide i lådan och Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner. Denna interaktiva guide innehåller verktyg så att barn kan zooma och rotera samt se sin modell i spökläget under byggprocessen.

 • LEGO NINJAGO Jays elektrorobot (71740) hjälper barn att lära sig bygga innan de kan njuta av roliga strider med en rörlig robot och ninjabil.
 • Actionfyllt stridsset med 2 minifigurer från säsong 4 av NINJAGO tv-serien, ninjan Jay och skurken Eyezor, plus en startkloss som gör att det går snabbt att börja bygga och leka.
 • Den här grymma leksaksroboten har rörliga armar och ben, snurrande klinga och ett stort svärd i sina händer och en cockpit med plats för Jay, allt för att inspirera barns roliga berättelser.
 • Eyezors bil har en cool snurrande plattform på taket med ett vapen som kan avfyra knoppar när barn iscensätter roliga stridsscener.
 • Detta ninjalekset med bara 106 delar erbjuder en enkel och rolig byggupplevelse för barn från 4 år och passar perfekt som present till barn som förtjänar en speciell överraskning.
 • Jays elektrorobot är 17 cm hög, 10 cm lång och 16 cm bred och är snygg att visa upp i varje barnrum mellan lekstriderna.
 • Barn kan göra sin byggupplevelse ännu bättre med digitala Instructions PLUS. Med spökläge och verktyg för att zooma och rotera blir byggandet en del av det roliga.
 • 4+-lekseten erbjuder ett fantastiskt sätt för små barn att lära sig bygga med enkla och tydliga instruktioner, samtidigt som resten av familjen också kan ta del av det roliga.
 • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de är enkla att dra isär varje gång. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller strikta säkerhetsstandarder, så att barn är i trygga händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Jays elektrorobot
SKU
71740
EAN
5702016889574
UPC
673419336130
Delar
106
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.