LEGO Zanes titanrobotstrid 71738

Actionfyllt NINJAGO robotstridsset

lego 71738 zanes titanrobotstrid
 • 840 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71738 SKU

Låt unga ninjafans skapa rollekar med spännande scener från säsong 5 av LEGO NINJAGO tv-serien med Legacy setet Zanes titanrobotstrid (71738). Denna moderna uppdatering av originalroboten har rörliga ben och armar, ett svärd och en snurrande sågklinga i händerna, plus 2 kanoner med fjädermekanism och en minifigurcockpit. Timmar av skoj för hängivna NINJAGO fans. Denna ninjaleksak …

Läs mer...

Priser LEGO Zanes titanrobotstrid 71738

Lego.com LEGO.com 594 kr Se
Proshop.se Proshop.se 727 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Zanes titanrobotstrid 71738

Låt unga ninjafans skapa rollekar med spännande scener från säsong 5 av LEGO NINJAGO tv-serien med Legacy setet Zanes titanrobotstrid (71738). Denna moderna uppdatering av originalroboten har rörliga ben och armar, ett svärd och en snurrande sågklinga i händerna, plus 2 kanoner med fjädermekanism och en minifigurcockpit.

Timmar av skoj för hängivna NINJAGO fans
Denna ninjaleksak innehåller 4 minifigurer: ninjorna Zane och Jay Legacy plus de 2 spökkrigarna Ghoultar och Soul Archer, alla beväpnade med coola vapen inklusive en pilbåge med pilar och en lie för att inspirera till oändliga NINJAGO stridslekar. Jay Legacy, ny för januari 2021, är en speciell gyllene samlarminifigur för att fira 10 år av NINJAGO set.

Bästa presenterna till fantasifulla barn
NINJAGO byggleksakerna öppnar upp till en värld full av spännande äventyr för barn. Unga ninjor kan samarbeta med sina hjältar för att strida mot ett gäng skurkar när de rolleker med en fantastisk samling coola leksaker, inklusive drakar, robotar och tempel.

 • LEGO NINJAGO Legacy Zanes titanrobotstrid (71738) är en modern uppdatering på ett klassiskt lekset med en mycket rörlig, sågsvingande robotleksak för barn som vill iscensätta spännande strider.
 • Actionfyllt stridsset med 4 minifigurer från säsong 5 av NINJAGO tv-serien: ninjorna Jay Legacy och Zane, plus spökkrigarna Ghoultar och Soul Archer, alla beväpnade med coola vapen.
 • Denna grymma robotleksak har rörliga armar och ben, ett svärd och en sångklinga i händerna, plus 2 kanoner med fjädermekanism så att barn kan skapa actionfyllda berättelser.
 • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Jay Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO leksaker.
 • Håll utkik efter fler speciella gyllene samlarminifigurer i andra NINJAGO set: Elementturneringen (71735), Stenkanon (71736) och X-1 Ninjamobil (71737).
 • Detta ninjalekset med 840 delar erbjuder en rolig och givande byggutmaning för byggare från 9 år och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till barnsom älskar LEGO byggande och ninjaaction!
 • Modellen är 26 cm hög, 9 cm lång och 15 cm bred – Zanes titanrobot är snygg att visa upp i barnrummet mellan alla lekstrider.
 • LEGO NINJAGO erbjuder en fantastisk samling coola lekset som får barn att skratta samtidigt som de får positiva livskunskaper genom spännande äventyr med sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller strikta säkerhetsstandarder, så att barnen är i trygga händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Zanes titanrobotstrid
SKU
71738
EAN
5702016889697
UPC
673419336697
Delar
840
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
594 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.