LEGO X-1 Ninjamobil 71737

Actionfyllt NINJAGO 2-i-1-fordonsset

lego 71737 x 1 ninjamobil
 • 599 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71737 SKU

Barn kommer att älska att iscensätta strider mellan ninjorna och nindroidkrigarna från säsong 3 av LEGO NINJAGO tv-serien med denna moderna uppdatering av X-1 Ninjamobil (71737). 2-i-1-fordonet har 2 kanoner med fjädermekanism och en cool leksaksmotorcykel gömd inuti som kan avfyras med ett knapptryck för att attackera nindroidkrigarna. För barn som älskar actionfyllda fantasiberättelser. Detta unika …

Läs mer...

Priser LEGO X-1 Ninjamobil 71737

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO X-1 Ninjamobil 71737

Barn kommer att älska att iscensätta strider mellan ninjorna och nindroidkrigarna från säsong 3 av LEGO NINJAGO tv-serien med denna moderna uppdatering av X-1 Ninjamobil (71737). 2-i-1-fordonet har 2 kanoner med fjädermekanism och en cool leksaksmotorcykel gömd inuti som kan avfyras med ett knapptryck för att attackera nindroidkrigarna.

För barn som älskar actionfyllda fantasiberättelser
Detta unika Legacy lekset innehåller också 5 minifigurer: ninjahjältarna Kai, Jay och Cole Legacy, plus en nindroidkrigare och en mindroid för att hjälpa barn att skapa sina egna spännande fantasiberättelser. Cole Legacy, ny för januari 2021, är en unik gyllene samlarminifigur med ställ för att fira 10 år av NINJAGO lekset.

De perfekta LEGO presenterna till ninjafans
LEGO NINJAGO lekseten öppnar en värld full av spännande äventyr för barn. NINJAGO fans kan samarbeta med sina hjältar för att kämpa mot fiender när de leker med en fantastisk samling ninjaleksaker, inklusive motorcyklar, robotaroch mycket mer.

 • LEGO NINJAGO X-1 Ninjamobil (71737) är en modern 2-i-1-uppdatering av ninjafordonet med skjutande leksaksbil och ninjamotorcykel som ger barn en värld av spännande lekmöjligheter.
 • Imponerande lekset med 5 minifigurer, ninjorna Kai, Jay och Cole Legacy som tar sig an en nindroidkrigare och en mindroid från säsong 3 av tv-serien, och varje figur är redo att strida med coola vapen.
 • Barn kommer att älska att trycka på knappen som skjuter ut den snabba motorcykeln som körs av en ninjaminifigur och finns inuti X-1 Ninjamobilen.
 • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Cole Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO leksaker.
 • Håll utkik efter fler speciella gyllene samlarminifigurer i andra NINJAGO set: Elementturneringen (71735), Stenkanon (71736) och Zanes titanrobotstrid (71738).
 • Denna ninjaleksak ger barn från 8 år en rolig byggutmaning och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp.
 • Den skjutande bilen är 7 cm hög, 23 cm lång och 11 cm bred – den perfekta storleken att leka med hemma eller på resande fot.
 • LEGO NINJAGO är en fantastisk samling actionfyllda lekset som väcker barns fantasi och ger dem positiv livskunskap när de låtsas vara ninjor.
 • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de enkelt kan dras isär. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen, så dina barn är i trygga händer med LEGO lekseten.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO X-1 Ninjamobil
SKU
71737
EAN
5702016888768
Delar
599
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.