LEGO Stenkanon 71736

Spektakulrt NINJAGO lekset med skjutande flygplan och fngelse

lego 71736 stenkanon
 • 449 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71736 SKU

Ninjafans kommer att älska denna moderna uppdatering av det skjutande flygplanet Stenkanon (71736) för att iscensätta spännande strider från säsong 4 av LEGO NINJAGO tv-serien. Flygplansleksaken har 8 kanoner med fjädermekanism på den roterande framdelen för att kunna avfyra snabba skott mot den onda Eyezor eller fängelsebyggnaden för att befria den fängslade Lloyd. För barn som …

Läs mer...

Priser LEGO Stenkanon 71736

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Stenkanon 71736

Ninjafans kommer att älska denna moderna uppdatering av det skjutande flygplanet Stenkanon (71736) för att iscensätta spännande strider från säsong 4 av LEGO NINJAGO tv-serien. Flygplansleksaken har 8 kanoner med fjädermekanism på den roterande framdelen för att kunna avfyra snabba skott mot den onda Eyezor eller fängelsebyggnaden för att befria den fängslade Lloyd.

För barn som älskar actionfyllda fantasiberättelser
Denna ninjaleksak innehåller 4 minifigurer, ninjorna Cole, Lloyd och KaiLegacy och deras fiende Eyezor, för att ge barn allt de behöver för att skapa snabba actionäventyr. Kai Legacy, ny för januari 2021, är en unik gyllene samlarfigur med ställ för att fira 10 år av NINJAGO lekset.

De bästa presenterna till ninjafans
LEGO NINJAGO lekseten ger barn nyckeln till en värld full av spännande äventyr. NINJAGO fans kan samarbeta med sina hjältar för att få livskunskap och strida mot farliga fiender när de rollspelar med en fantastisk samling ninjaleksaker, inklusive drakar, jetplan och tempel.

 • LEGO NINJAGO Stenkanon (71736) är ett uppgraderat och modernt Legacy lekset med ett supercoolt skjutande flygplan och ett ninjafängelse som ger barn en actionfylld lekupplevelse.
 • Innehåller 4 minifigurer: ninjorna Cole, Lloyd och Kai Legacy som tar sig an den onda Eyezor för att återskapa scener från säsong 4 av LEGO NINJAGO tv-serien.
 • Barn kommer att ha roligt när de avfyrar de 8 missilerna från ninjaflygplanets roterande framdel mot fienderna eller fängelset för att befria en fängslad ninja.
 • Innehåller den speciella gyllene samlarminifiguren Kai Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO leksaker.
 • Håll utkik efter fler speciella gyllene samlarminifigurer i andra NINJAGO set: Elementturneringen (71735) och X-1 Ninjamobil (71737) och Zanes titanrobotstrid (71738).
 • Denna häftiga leksak ger barn från 8 år en givande byggutmaning och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till NINJAGO fans.
 • Ninjastridsleksaken är 12 cm hög, 28 cm lång och 25 cm bred – den perfekta storleken att leka med hemma eller packa ner i väskan för lek på resande fot.
 • LEGO NINJAGO är en fantastisk samling byggbara leksaker och minifigurer som kommer att stå överst på barnens önskelistor så att de kan låtsas vara sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de enkelt kan dras isär. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen, så dina barn är i trygga händer med LEGO lekseten.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stenkanon
SKU
71736
EAN
5702016888751
Delar
449
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.