LEGO Elementturneringen 71735

Spektakulrt LEGO NINJAGO tempelset

lego 71735 elementturneringen
 • 283 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71735 SKU

Låt barn iscensätta spektakulära strider från säsong 4 av LEGO NINJAGO tv-serien med leksetet Elementturneringen (71735). Det mycket detaljerade templet har en stridsplattform, en snurrande vapenplattform, ett snurrande vapen och en samling jadesvärd. Det perfekta ninjasetet för att inspirera till fantasifulla rollekar. Med 7 minifigurer: ninjorna Kai, Jay och Lloyd Legacy, elementmästarna Bolobo, Jacob och Gravis, …

Läs mer...

Priser LEGO Elementturneringen 71735

Lego.com LEGO.com 399 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 405 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Elementturneringen 71735

Låt barn iscensätta spektakulära strider från säsong 4 av LEGO NINJAGO tv-serien med leksetet Elementturneringen (71735). Det mycket detaljerade templet har en stridsplattform, en snurrande vapenplattform, ett snurrande vapen och en samling jadesvärd.

Det perfekta ninjasetet för att inspirera till fantasifulla rollekar
Med 7 minifigurer: ninjorna Kai, Jay och Lloyd Legacy, elementmästarna Bolobo, Jacob och Gravis, plus skurken Eyezor. Detta lekset ger barn oändliga möjligheter att iscensätta strider och ninjaövningar. Lloyd Legacy, ny för januari 2021, är en speciell gyllene samlarfigur med ställ för att fira 10 år av NINJAGO byggset.

Bästa presenttipsen till kreativa barn
LEGO NINJAGO stridsleksakerna låter barn fly till en fantasivärld full av action där de kan få viktiga livskunskaper och samarbeta med sina hjältar för att strida mot onda skurkar när de leker med en fantastisk samling ninjaleksaker, inklusive drakar, robotar och tempel.

 • Legacy byggsetet LEGO NINJAGO Elementturneringen (71735) innehåller ett mycket detaljerat och interaktivt tempel där barn kan öva på sina ninjafärdigheter och iscensätta fantastiska strider.
 • Detta ninjalekset innehåller hela 7 minifigurer: ninjorna Jay, Kai och Lloyd Legacy, elementmästarna Bolobo, Gravis och Jacob, och den onda Eyezor från säsong 4 av tv-serien.
 • Ninjatemplet har en stridsplattform för att iscensätta spännande dueller, en snurrande vapenplattform och ett snurrande vapen för att öva på ninjafärdigheter, plus en samling jadesvärd att använda som priser.
 • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Lloyd Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO leksaker.
 • Håll utkik efter fler speciella gyllene samlarminifigurer i andra NINJAGO set: Stenkanon (71736) och X-1 Ninjamobil (71737) och Zanes titanrobotstrid (71738).
 • Detta stridslekset med 283 delar och samlarfigurer är en rolig byggupplevelse för byggare från 6 år och passar perfekt som överraskning till pojkar och flickor som älskar NINJAGO världen.
 • Ninjatemplet är 17 cm högt, 16 cm brett och 24 cm djupt – ett portabelt set att leka med var som helst, hemma eller på resande fot.
 • LEGO NINJAGO är en fantastisk samling coola leksaker för barn som får uppleva av timmar av fantasifulla lekar samtidigt som de får viktiga livskunskaper och ger sig ut på äventyr med sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de enkelt kan dras isär. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen, så dina barn är i trygga händer med LEGO lekseten.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Elementturneringen
SKU
71735
UPC
673419336246
Delar
283
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.